Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясні котлети з вівсянкою і гострим соусом?
Ніжні котлетки подавати потрібно неодмінно з гострим соусом, рецепт якого буде написано нижче. Без нього смак зовсім інший, не те щоб гірше - але інший. Соус підійде і до інших м'ясних страв. Що знадобиться для приготування котлет 200 грам нежирної свинини 200 грам яловичини Три столові ложки вівсяних пластівців Одне яйце Три столові ложки борошна Одна картоплина Одна цибулина Столова ложка молока Половина чайної ложки сухого чебрецю Сіль і перець Для соусу знадобиться 300 грам помідорів Один - два гострих червоних перцю Дві часточки часнику 100 мл сухого червоного вина Дві столові ложки рідкого меду Половина чайної ложки зернистої гірчиці Половина чайної ложки сухого орегано Сіль і перець Приготування Помідори розрізаємо на половинки і запікаємо десять хвилин в духовці при температурі 200 градусів. З гострого перцю видаляємо насіння, дрібно ріжемо. Помідори разом з часником і перцем подрібнюємо в блендері. Не перестаючи збивати додаємо гірчицю, мед, вино, сіль і приправи. Перелити все в сотейник і доводимо до кипіння. При постійному помішуванні варимо соус на слабкому вогні хвилин десять, поки він не загусне. М'ясо разом з картоплею і цибулею пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо молоко, яйце, вівсяні пластівці. Приправляємо спеціями і прибираємо на годину в холодильник. З готового фаршу формуємо котлетки, обвалюємо в борошні й обсмажуємо в олії до готовності. Подаємо з гострим соусом і будь-яким гарніром. | |
Просмотров: 724 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |