Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясні котлети з вівсянкою і гострим соусом?
Ніжні котлетки подавати потрібно неодмінно з гострим соусом, рецепт якого буде написано нижче. Без нього смак зовсім інший, не те щоб гірше - але інший. Соус підійде і до інших м'ясних страв.
Що знадобиться для приготування котлет

200 грам нежирної свинини
200 грам яловичини
Три столові ложки вівсяних пластівців
Одне яйце
Три столові ложки борошна
Одна картоплина
Одна цибулина
Столова ложка молока
Половина чайної ложки сухого чебрецю
Сіль і перець

Для соусу знадобиться

300 грам помідорів
Один - два гострих червоних перцю
Дві часточки часнику
100 мл сухого червоного вина
Дві столові ложки рідкого меду
Половина чайної ложки зернистої гірчиці
Половина чайної ложки сухого орегано
Сіль і перець

Приготування

Помідори розрізаємо на половинки і запікаємо десять хвилин в духовці при температурі 200 градусів. З гострого перцю видаляємо насіння, дрібно ріжемо. Помідори разом з часником і перцем подрібнюємо в блендері. Не перестаючи збивати додаємо гірчицю, мед, вино, сіль і приправи. Перелити все в сотейник і доводимо до кипіння. При постійному помішуванні варимо соус на слабкому вогні хвилин десять, поки він не загусне.

М'ясо разом з картоплею і цибулею пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо молоко, яйце, вівсяні пластівці. Приправляємо спеціями і прибираємо на годину в холодильник. З готового фаршу формуємо котлетки, обвалюємо в борошні й обсмажуємо в олії до готовності. Подаємо з гострим соусом і будь-яким гарніром.
Просмотров: 724
Категория: Рецепти |
| Теги: сухого, чайної

Рекомендовані рецепти:

Рублене тісто
Пиріг з бринзою та руколою
Печінка, приготована з овочами
Пиріжки з щавлем і яйцем
Торт "Медовик"
Суп-пюре з петрушки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: