Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати листкові булочки для бутербродів?
Такі булочки можна робити з різними начинками і брати як перекус на роботу або на пікнік. Дуже зручно - кожен може зробити собі бутерброд по своєму смаку.
Що знадобиться для приготування
120 мл. молока
180 мл води
20 грам дріжджів
600 грамів борошна (може трохи більше)
По чайній ложці солі і цукру
30 грам вершкового масла або маргарину
Рослинна олія

Приготування

У теплому молоці розвести дріжджі, додаємо цукор і пару столових ложок борошна і залишаємо на півгодини. Як тільки опара підійде, вливаємо теплу воду, розтоплене і охолоджене до кімнатної температури масло (або маргарин), додаємо сіль і борошно. Замішуємо м'яке тісто і залишаємо його в теплі на годину - півтора. За цей час тісто має збільшитися в два рази.
Тісто ділимо на 16 частин і кожну розгортаємо в коло діаметром близько 20 див. Добре змащуємо рослинним маслом. Складаємо навпіл, але так, щоб краї не зовсім з'єдналися, нехай буде відстань в 1 см. Знову рясно змащуємо маслом і звертаємо ще раз. У нас вийде трикутник. Викладаємо на деко, даємо підійти і через півгодини ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 20 - 25 хвилин.
Просмотров: 469
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, тісто

Рекомендовані рецепти:

Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Манні млинці
Відкриті булочки з персиком
Смородиновий пиріг
Бутерброди з тунцем
Пісний шоколадний манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: