Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати листкові булочки для бутербродів?
![]() Що знадобиться для приготування 120 мл. молока 180 мл води 20 грам дріжджів 600 грамів борошна (може трохи більше) По чайній ложці солі і цукру 30 грам вершкового масла або маргарину Рослинна олія Приготування У теплому молоці розвести дріжджі, додаємо цукор і пару столових ложок борошна і залишаємо на півгодини. Як тільки опара підійде, вливаємо теплу воду, розтоплене і охолоджене до кімнатної температури масло (або маргарин), додаємо сіль і борошно. Замішуємо м'яке тісто і залишаємо його в теплі на годину - півтора. За цей час тісто має збільшитися в два рази. Тісто ділимо на 16 частин і кожну розгортаємо в коло діаметром близько 20 див. Добре змащуємо рослинним маслом. Складаємо навпіл, але так, щоб краї не зовсім з'єдналися, нехай буде відстань в 1 см. Знову рясно змащуємо маслом і звертаємо ще раз. У нас вийде трикутник. Викладаємо на деко, даємо підійти і через півгодини ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 20 - 25 хвилин. | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |