Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати легкий і смачний суп?
Салати з додаванням тонко нарізаних омлетных млинчиків стали вже звичними, а суп з такою добавкою ви пробували? Спробуйте приготувати його дуже просто, і виходить дійсно легкий і смачний суп.
Що знадобиться для приготування

Півтора літра бульйону або води
Одна морквина
Одна цибулина
Один стебло селери
50 грам свіжого або замороженого зеленого горошку
Одне яйце
Сир
Дві - три столові ложки молока
Чайна ложка борошна
Рослинне і вершкове масло
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

В сковорідці розігріваємо вершкове і рослинне масло й обсмажуємо нарізані шматочками цибулю, моркву і селеру. Обсмажувати потрібно хвилин десять.
Це водночас ставимо на вогонь каструлю з водою або бульйоном, доводимо до кипіння. Перекладаємо в каструлю обсмажені овочі, додаємо сіль, даємо закипіти і кладемо зелений горошок. При слабкому кипінні варимо хвилин п'ятнадцять (до готовності овочів). В кінці приготування заправляємо суп дрібно нарізаною зеленню і меленим перцем за смаком.
Яйце збиваємо з молоком, додаємо сіль і перець, борошно, розмішуємо. Виливаємо омлетну суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом, зверху посипаємо тертим сиром. Омлет обсмажуємо з двох сторін. Даємо йому трохи охолонути, нарізаємо тонкими смужками. Готовий суп розливаємо по тарілках, в кожну кладемо кілька смужок омлету, посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Катаеф з яблуками
Шоколадний кекс з бананами і медом
Лимонні тістечка
Гречані млинці з пшеничною мукою
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Гуляш з індички з кабачками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: