Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати легкий і смачний суп?
Салати з додаванням тонко нарізаних омлетных млинчиків стали вже звичними, а суп з такою добавкою ви пробували? Спробуйте приготувати його дуже просто, і виходить дійсно легкий і смачний суп. Що знадобиться для приготування Півтора літра бульйону або води Одна морквина Одна цибулина Один стебло селери 50 грам свіжого або замороженого зеленого горошку Одне яйце Сир Дві - три столові ложки молока Чайна ложка борошна Рослинне і вершкове масло Сіль і чорний мелений перець Приготування В сковорідці розігріваємо вершкове і рослинне масло й обсмажуємо нарізані шматочками цибулю, моркву і селеру. Обсмажувати потрібно хвилин десять. Це водночас ставимо на вогонь каструлю з водою або бульйоном, доводимо до кипіння. Перекладаємо в каструлю обсмажені овочі, додаємо сіль, даємо закипіти і кладемо зелений горошок. При слабкому кипінні варимо хвилин п'ятнадцять (до готовності овочів). В кінці приготування заправляємо суп дрібно нарізаною зеленню і меленим перцем за смаком. Яйце збиваємо з молоком, додаємо сіль і перець, борошно, розмішуємо. Виливаємо омлетну суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом, зверху посипаємо тертим сиром. Омлет обсмажуємо з двох сторін. Даємо йому трохи охолонути, нарізаємо тонкими смужками. Готовий суп розливаємо по тарілках, в кожну кладемо кілька смужок омлету, посипаємо зеленню і подаємо до столу. | |
Просмотров: 658 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |