Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати лазанью з млинців з грибною начинкою?
Одне з відомих італійських блюд по праву є лазіння. Можна спробувати приготувати це блюдо, використовуючи гриби.
Інгредієнти:

10 млинців:
Яйця - три штуки;
Молоко - чотириста п'ятдесят мілілітрів;
Масло рослинне - одна столова ложка;
Вода - п'ятдесят мілілітрів;
Борошно - двісті п'ятдесят грамів;
Сіль.

Для начинки:

Гриби - чотириста грамів;
Фарш м'ясний - чотириста грамів;
Часник - два зубчики;
Сир - двісті грамів;
Олія оливкова - дві столові ложки.

Для соусу:

Борошно - одна столова ложка;
Жовток - одна штука;
Вершкове масло - одна столова ложка;
Молоко - сто мілілітрів;
Олія оливкова - одна столова ложка;
Сік лимона - кілька крапель.

Процес приготування:

Необхідно замісити тісто і спекти десять млинців.

Приготувати начинку.

Гриби очистити і нарізати на невеликі шматочки, потім викласти на сковороду і обсмажити, додати часник і цибулю. Після цього присолити і додати перець, ще трохи прожарити і перекласти в миску.
Цибулю порізати і спасерувати, додати фарш і посмажити, після цього додати різні спеції і сіль, перемішати.

Формуємо лазанью.

У форму кладемо два млинця, потім фарш, потім знову млинець і гриби, далі викладати шарами млинці, фарш і гриби. Зверху викласти два млинця.
Після цього треба розрізати лазанью на вісім або шість частин і полити приготованим соусом і посипати натертим сиром. Потім треба поставити в духовку, нагріту до двохсот градусів приблизно на тридцять хвилин.

Приготувати соус:

Викласти на сковороду масло, розтопити його і насипати борошно, перемішати і трохи підсмажити, налити молоко і закип'ятити. Вогонь зменшити і дати проваритися пару хвилин, додати один жовток і швидко розмішати і додати сік лимона.

Просмотров: 436
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, гриби

Рекомендовані рецепти:

Домашня сметана
Салат "Сільський"
Швидкі пиріжки з рибою
Свинина за оригінальним рецептом
Риба, запечена з оливками
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: