Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати лазанью з млинців?
Для приготування лазаньї можна використовувати і тонкі млинці.
Інгредієнти:
Млинці тонкі – три штуки;
Рис відварний – один стакан;
Печериці – двісті п'ятдесят грамів;
Морква по-корейськи – сто грамів;
Цибуля ріпчаста – одна штука;
Сир твердий – п'ятдесят грамів;
Сметана і майонез – по половині склянки;
Яйце – одна штука;
Перець і сіль.

Процес приготування:

Цибулю треба очистити, після цього порізати на тонкі півкільця. Печериці очистити і порізати, потім все посмажити і присолити.
Приготувати соус сметанний і майонезний. Після цього сметану змішати з майонезом і додати яйце, а також додати і натертий сир.
Форму для приготування треба промазати маслом, потім покласти млинець, промазати приготованим сметанним і майонезним соусом. Потім треба розкласти відварений рис і знову полити соусом. Після цього покласти зверху млинець, промазати соусом, розкласти моркву по-корейськи і розкласти гриби з цибулею, все знову полити соусом.
Потім треба прикрити млинчиком і полити соусом, що залишився. Після цього треба посипати сиром і поставити в духову шафу. Запікати треба десять хвилин.

Приємного апетиту!
Просмотров: 402
Категория: Рецепти |
| Теги: треба

Рекомендовані рецепти:

Міні-маффіни з морквою і яблуками
Курячі зрази з грибами і рисом
Французький картопляний пиріг
Суп-пюре з петрушки з грибами
Слойки з яблуками
Котлети з підливою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: