Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати лазанью з млинців?
Для приготування лазаньї можна використовувати і тонкі млинці. Інгредієнти: Млинці тонкі – три штуки; Рис відварний – один стакан; Печериці – двісті п'ятдесят грамів; Морква по-корейськи – сто грамів; Цибуля ріпчаста – одна штука; Сир твердий – п'ятдесят грамів; Сметана і майонез – по половині склянки; Яйце – одна штука; Перець і сіль. Процес приготування: Цибулю треба очистити, після цього порізати на тонкі півкільця. Печериці очистити і порізати, потім все посмажити і присолити. Приготувати соус сметанний і майонезний. Після цього сметану змішати з майонезом і додати яйце, а також додати і натертий сир. Форму для приготування треба промазати маслом, потім покласти млинець, промазати приготованим сметанним і майонезним соусом. Потім треба розкласти відварений рис і знову полити соусом. Після цього покласти зверху млинець, промазати соусом, розкласти моркву по-корейськи і розкласти гриби з цибулею, все знову полити соусом. Потім треба прикрити млинчиком і полити соусом, що залишився. Після цього треба посипати сиром і поставити в духову шафу. Запікати треба десять хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |