Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курку в соусі з помідорів і болгарського перцю?
Один з улюблених рецептів приготування курки. Готується дуже швидко, виходить дуже смачно і підходить до цього блюда будь гарнір - хоч картопля, хоч макарони. Блюдо «довгограюче», можна приготувати його з розрахунком на кілька днів і тільки міняти гарніри. Необхідні продукти Курка вагою в півтора кілограми Дві - три головки цибулі Кілька штук болгарського перцю (5 - 6 штук) Шість великих помідор Сіль, спеції, чорний перець за смаком (чебрець, хмелі-сунелі) Трохи вершкового масла Кілька зубчиків часнику Готова аджика Дві чайних ложки борошна Приготування Курку нарізати невеликими шматками, шкіру і жир зняти і витопити на сковорідці. Додати до жиру вершкове масло і обсмажити на сильному вогні шматочки курки. Поки обсмажується м'ясо, нарізати кубиками цибулю, перець і помідори. Шматки курки перекласти в каструлю, накрити кришкою, а в олії обсмажити цибулю, потім додати перець і в кінці помідори. Коли помідори дадуть сік, тушкувати овочі на слабкому вогні кілька хвилин. Додати аджику, спеції, посолити і покласти в соус шматочки м'яса. Три помідори подрібнити в блендері або натерти на тертці, залити отриманим пюре курку. Накрити сковорідку кришкою і тушкувати до готовності, приблизно 20 - 30 хвилин. Незадовго до готовності відібрати кілька ложок соусу, остудити і розвести в ньому борошно. Влити в сковорідку, прогріти, покласти зелень і вимкнути. Дати кілька хвилин настоятися і подавати до столу. | |
Просмотров: 725 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |