Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курку в соусі з помідорів і болгарського перцю?
Один з улюблених рецептів приготування курки. Готується дуже швидко, виходить дуже смачно і підходить до цього блюда будь гарнір - хоч картопля, хоч макарони. Блюдо «довгограюче», можна приготувати його з розрахунком на кілька днів і тільки міняти гарніри.
Необхідні продукти

Курка вагою в півтора кілограми
Дві - три головки цибулі
Кілька штук болгарського перцю (5 - 6 штук)
Шість великих помідор
Сіль, спеції, чорний перець за смаком (чебрець, хмелі-сунелі)
Трохи вершкового масла
Кілька зубчиків часнику
Готова аджика
Дві чайних ложки борошна
Приготування

Курку нарізати невеликими шматками, шкіру і жир зняти і витопити на сковорідці. Додати до жиру вершкове масло і обсмажити на сильному вогні шматочки курки. Поки обсмажується м'ясо, нарізати кубиками цибулю, перець і помідори. Шматки курки перекласти в каструлю, накрити кришкою, а в олії обсмажити цибулю, потім додати перець і в кінці помідори. Коли помідори дадуть сік, тушкувати овочі на слабкому вогні кілька хвилин. Додати аджику, спеції, посолити і покласти в соус шматочки м'яса.

Три помідори подрібнити в блендері або натерти на тертці, залити отриманим пюре курку. Накрити сковорідку кришкою і тушкувати до готовності, приблизно 20 - 30 хвилин. Незадовго до готовності відібрати кілька ложок соусу, остудити і розвести в ньому борошно. Влити в сковорідку, прогріти, покласти зелень і вимкнути. Дати кілька хвилин настоятися і подавати до столу.
Просмотров: 725
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, кілька

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний кекс
Торт "Медове поліно"
Шоколадне печиво
Лимонне задоволення
Сорбе з чорної смородини
Пиріг-рулет з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: