Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курку по-королівськи?
У цьому рецепті можна замінити куряче філе на філе індички. Замість хересу підійде біле вино. Овочі - будь-які за вашим вибором.
Продукти:
пари стаканчиків порізаного кубиками філе курячої грудинки;
половинка склянки нарізаного червоного солодкого перчика;
склянку нарізаних печериць;
половинка склянки нарізаного зеленого солодкого перчика;
три склянки бульйону (курячого);
три ст. ложки оливкової олії;
чотири ст. ложки хересу;
третя частина стаканчика дієтичного молока;
пів чайної ложки чорного меленого перцю;
три ст. ложки борошна;
ст. ложка рубаної петрушки;
сіль;

Приготування:

Тушкуйте гриби на середньому вогні чверть години. Викладіть на тарілку.
У сотейнику розігрійте оливки. масло, висипте борошно і, помішуючи, прогрійте.
Додайте курячий бульйон, доведіть до кипіння, влийте молоко і варіть хвилину.
Покладіть гриби, курку, зелений і червоний перчик, посоліть і тушкуйте приблизно 20 хв.
За 5 хвилин до готовності влийте вино, поперчіть і посипте петрушкою.

В одній порції курочки по-королівськи: 10 грамів вуглеводів, 21 грам білка, 10 г жиру. Калорійність - 225 калорій.
Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, влийте

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-апельсинові цукерки
Готуємо бісквітне тісто
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Сирно-овочева паста
Лимонно-морквяне ласощі
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: