Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курку по-королівськи?
У цьому рецепті можна замінити куряче філе на філе індички. Замість хересу підійде біле вино. Овочі - будь-які за вашим вибором. Продукти: пари стаканчиків порізаного кубиками філе курячої грудинки; половинка склянки нарізаного червоного солодкого перчика; склянку нарізаних печериць; половинка склянки нарізаного зеленого солодкого перчика; три склянки бульйону (курячого); три ст. ложки оливкової олії; чотири ст. ложки хересу; третя частина стаканчика дієтичного молока; пів чайної ложки чорного меленого перцю; три ст. ложки борошна; ст. ложка рубаної петрушки; сіль; Приготування: Тушкуйте гриби на середньому вогні чверть години. Викладіть на тарілку. У сотейнику розігрійте оливки. масло, висипте борошно і, помішуючи, прогрійте. Додайте курячий бульйон, доведіть до кипіння, влийте молоко і варіть хвилину. Покладіть гриби, курку, зелений і червоний перчик, посоліть і тушкуйте приблизно 20 хв. За 5 хвилин до готовності влийте вино, поперчіть і посипте петрушкою. В одній порції курочки по-королівськи: 10 грамів вуглеводів, 21 грам білка, 10 г жиру. Калорійність - 225 калорій. | |
Просмотров: 582 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |