Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячу печінку з рисом?
На відміну від традиційного плову цю страву дуже легко готувати. Воно виходить нежирним і легким для шлунка.
Необхідні продукти

500 грам курячої печінки
Дві великі цибулини
Одна велика морквина
Дві склянки рису
Три столових ложки рослинного масла для смаження овочів
50 мл рослинного масла для рису
Кілька часточок часнику
Сіль, перець, чебрець, чебрець за смаком
Пучок свіжої зелені

Приготування

З курячої печінки знімаємо всі плівочки, промиваємо під проточною водою. Кладемо печінку в киплячу подсоленую воду і відварюємо п'ять хвилин. Даємо трохи охолонути, ріжемо шматочками середньої величини. Посипаємо перцем і сіллю, перемішуємо.
Обсмажуємо на олії дрібно нарізану цибулю і натерту моркву. Коли морква стане злегка золотавою, додаємо нарізану скибочками часник, кладемо рис, вливаємо 50 мл олії і обсмажуємо все ще декілька хвилин. Потім додаємо зелень, сіль, приправи, знімаємо з вогню.
У форму для запікання викладаємо половину рису з овочами, на нього шар печінки і зверху закриваємо рисом. Вливаємо п'ять склянок окропу, накриваємо кришкою або фольгою й запікаємо 45 - 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 446
Категория: Рецепти |
| Теги: рослинного, вливаємо

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Фініковий кекс
"Сніжне" печиво
Закусочні рибні кульки
Торт "Посмішка негра"
Овочевий суп з курячою грудкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: