Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячу печінку в томатному соусі?
Курячі печінки продукт універсальний. Готувати їх можна з будь підливою або соусом, часу це забирає небагато, а виходить смачно і ситно. Ось ще один варіант приготування, на цей раз - з помідорами і солоними огірочками. Необхідні продукти 500 грам курячої печінки Два солоних огірочка Дві цибулини Три великих стиглих помідора Пучок свіжого кропу Мелений коріандр, хмелі-сунелі, мелений перець, сіль - все за смаком Одна - дві столові ложки гострої домашньої аджики (або томатного соусу) Рослинна олія Чайна ложка борошна Приготування Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити на сковорідці в рослинному олії. Викласти до цибулі печінки, на слабкому вогні обсмажувати до зміни кольору. Перекласти в тарілку, трохи остудити і нарізати шматочками. На крупній тертці натерти два солоних огірки, помідори нарізати кубиками. Печінки знову викласти на сковорідку, викласти туди ж огірки і помідори, на сильному вогні під кришкою, залишити на п'ять хвилин. Додати всі спеції, дрібно нарізаний кріп, аджику або томатний соус і готувати ще п'ять хвилин, але вже на повільному вогні. Кришку не відкривати. В кінці приготування спробувати на сіль - якщо потрібно підсолити. Посипати борошном, перемішати і готувати ще дві - три хвилини. Подавати печінки з будь-яким гарніром. | |
Просмотров: 723 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |