Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячу печінку в томатному соусі?
Курячі печінки продукт універсальний. Готувати їх можна з будь підливою або соусом, часу це забирає небагато, а виходить смачно і ситно. Ось ще один варіант приготування, на цей раз - з помідорами і солоними огірочками.
Необхідні продукти
500 грам курячої печінки
Два солоних огірочка
Дві цибулини
Три великих стиглих помідора
Пучок свіжого кропу
Мелений коріандр, хмелі-сунелі, мелений перець, сіль - все за смаком
Одна - дві столові ложки гострої домашньої аджики (або томатного соусу)
Рослинна олія
Чайна ложка борошна
Приготування

Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити на сковорідці в рослинному олії. Викласти до цибулі печінки, на слабкому вогні обсмажувати до зміни кольору. Перекласти в тарілку, трохи остудити і нарізати шматочками.
На крупній тертці натерти два солоних огірки, помідори нарізати кубиками. Печінки знову викласти на сковорідку, викласти туди ж огірки і помідори, на сильному вогні під кришкою, залишити на п'ять хвилин. Додати всі спеції, дрібно нарізаний кріп, аджику або томатний соус і готувати ще п'ять хвилин, але вже на повільному вогні. Кришку не відкривати. В кінці приготування спробувати на сіль - якщо потрібно підсолити. Посипати борошном, перемішати і готувати ще дві - три хвилини. Подавати печінки з будь-яким гарніром.
Просмотров: 517
Категория: Рецепти |
| Теги: готувати, печінки

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Рогалики до чаю
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Баклажани з волоськими горіхами
Повітряні сирники
Паштет по-східному
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: