Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячу грудку в пармезані?
Ніжне куряче філе в сирній скоринці - хіба може таке поєднання бути смачним! А який аромат стоїть коли всі запікається! До речі, якщо немає духовки, це не привід відмовлятися від приготування такої смакоти - філе можна приготувати і на сковорідці.
Що знадобиться для приготування
Велике куряче філе
Три столові ложки панірувальних сухарів
Одне яйце
Три столові ложки тертого пармезану (можна використовувати і інший твердий сир)
Дві часточки часнику
Дві столові ложки вершкового масла
Трохи сушеного орегано, сіль за смаком
Приготування

Розрізаємо філе уздовж навпіл, щоб вийшли дві однакові половинки.
Тепер нам знадобляться три тарілочки. В одній збиваємо яйце, в іншу насипати суміш з панірувальних сухарів, орегано і солі, в третю насипати тертий сир.
Беремо форму для запікання і денце застеляємо пергаментним папером. Часник пропускаємо через землянку і половину вершкового масла змішати з часником. Змащуємо папір цією сумішшю.
Потім курку в яйце, потім в сир, потім в сухарі і викладаємо у форму для запікання. Зверху філе змащуємо залишками вершкового масла і відправляємо в духовку. Запікаємо півгодини при температурі 180 градусів. За цей час потрібно один раз дістати форму і перевернути філе.
Просмотров: 385
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Шоколадно-сирний пиріг
"Торф'яної пиріг"
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Пиріг з гарбузом і ківі
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: