Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячу грудку, фаршировану шпинатом?
Щоб надати смак начинки і самому курячого філе, рекомендується шпинат додати спеції, гірчицю і тертий сир. Гірчицю можна брати як солодку, так і гостреньку - на ваш смак.
Що знадобиться для приготування
Одна куряча грудка
50 грам шпинату
Їдальня ложка тертого сиру
Чверть чайної ложки готової гірчиці
Столова ложка дрібно нарізаної зелені петрушки
Чверть чайної ложки тертої цедри лимона (не обов'язково, це за бажанням)
Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком
Одне яйце
Панірувальні сухарі
Рослинна олія

Приготування

Шпинат дрібно порубаєте й змішайте з тертим сиром, подрібненою зеленню петрушки, гірчицею і лимонною цедрою. До цієї суміші додати за смаком спеції, мелений перець, сіль і добре перемішайте.
Курячу грудку розріжте на тонкі пластини. Збийте яйце і умочіть в нього філе з одного боку, після цього умочіть цю ж сторону в панірувальні сухарі. На сухарі викладіть приготовлену начинку, накрийте другим шматочком філе (щоб краще тримався, його теж можна вмочити в яйце). Злегка притисніть краю, обваляйте грудку в сухарях і приберіть на півгодини в холодильник. Потім обсмажте в рослинному маслі на середньому вогні до рум'яного кольору з усіх сторін. Подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, грудку

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Макаронний салат "Рим"
Тефтелі з яблуками
Оладки з чорницею
Цукерки, бараночки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: