Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячий суп з маринованим огірочком?
Щоб суп вийшов ароматним, гостреньким, з незвичайним смаком куряче м'ясо перед приготуванням потрібно замаринувати. Маринад підбирайте по своєму смаку або можна просто натерти курку спеціями і приправами, а через годину-півтора починати готувати суп. Що знадобиться для приготування Дві цибулини Один солодкий болгарський перець Одна морквина 800 грам картоплі 300 грам курячого м'яса Літр води Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Мариновані огірки Трохи свіжої зелені Приготування Куряче м'ясо покласти в маринад або натерти спеціями, приправами і поставити в холодильник на кілька годин. Потім нарізати шматочками, викласти в казанчик або в каструлю з товстим дном і підрум'янити в олії. Всі овочі потрібно нарізати кубиками, картоплю нарізати побільше - соломкою або шматочками. Додати всі овочі, трохи їх загасити, але не підсмажувати. Влити киплячу воду, додати спеції, сіль за смаком і при слабкому кипінні варити до готовності. У готовий суп покласти дрібно нарізані мариновані огірочки, свіжу зелень і відразу ж розлити суп по тарілках. | |
Просмотров: 603 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |