Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячий суп з маринованим огірочком?
Щоб суп вийшов ароматним, гостреньким, з незвичайним смаком куряче м'ясо перед приготуванням потрібно замаринувати. Маринад підбирайте по своєму смаку або можна просто натерти курку спеціями і приправами, а через годину-півтора починати готувати суп.
Що знадобиться для приготування
Дві цибулини
Один солодкий болгарський перець
Одна морквина
800 грам картоплі
300 грам курячого м'яса
Літр води
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія
Мариновані огірки
Трохи свіжої зелені

Приготування

Куряче м'ясо покласти в маринад або натерти спеціями, приправами і поставити в холодильник на кілька годин. Потім нарізати шматочками, викласти в казанчик або в каструлю з товстим дном і підрум'янити в олії. Всі овочі потрібно нарізати кубиками, картоплю нарізати побільше - соломкою або шматочками. Додати всі овочі, трохи їх загасити, але не підсмажувати. Влити киплячу воду, додати спеції, сіль за смаком і при слабкому кипінні варити до готовності.
У готовий суп покласти дрібно нарізані мариновані огірочки, свіжу зелень і відразу ж розлити суп по тарілках.
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, спеціями

Рекомендовані рецепти:

Салат "Дубочек"
Коктейльне печиво
Морквяно-апельсиновий пиріг
Морквяний торт
Булочки "Варенки"
Простий рецепт домашнього морозива
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: