Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячий рулет з печінкою?
У гарячому вигляді це відмінне друге блюдо - самодостатнє і поживне. В холодному - чудова закуска. Готовий рулет можна заморозити і тримати в морозилці приблизно місяць. Що знадобиться для приготування Курка вагою близько двох кілограмів 200 грам курячої печінки Половинка солодкого болгарського перцю Один великий стебло селери Трохи свіжої петрушки Сіль і чорний мелений перець - все за смаком Дві столових ложки рослинного масла Приготування Постарайтеся з курячої тушки видалити всі кісточки так, щоб м'ясо залишилося одним цілим шматком. Біле м'ясо з грудки потрібно зрізати (частина) і розкласти в тих місцях, де шар м'яса вийшов дуже тонким. Товщина шару повинна бути однаковою, форма по можливості прямокутної. М'ясо потрібно посолити і поперчити. В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо печінку п'ять хвилин, солимо. Селеру нарізаємо довгими шматочками, перець - смужками. На середину пласта з курки кладемо овочі, печінку і зелень петрушки. Згортаємо рулет, починаючи з широкої сторони. Розрізаємо його на дві частини, кожну обмотуємо декількома шарами харчової плівки, зав'язуємо кінці, рулет перетягуємо нитками. У велику каструлю вливаємо два літри води, кидаємо лаврушку, корінь петрушки, перець запашний. На дно кладемо перевернуту дном догори тарілку, на неї - рулети. Воду солимо за смаком. доводимо до кипіння, готуємо на слабкому вогні сорок хвилин. Готовим рулетів даємо трохи охолонути, кладемо у форму для запікання, змащуємо сумішшю соєвого соусу і меду і запікаємо 15 - 20 хвилин до рум'яної скоринки. | |
Просмотров: 594 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |