Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячий рулет з печінкою?
У гарячому вигляді це відмінне друге блюдо - самодостатнє і поживне. В холодному - чудова закуска. Готовий рулет можна заморозити і тримати в морозилці приблизно місяць.
Що знадобиться для приготування
Курка вагою близько двох кілограмів
200 грам курячої печінки
Половинка солодкого болгарського перцю
Один великий стебло селери
Трохи свіжої петрушки
Сіль і чорний мелений перець - все за смаком
Дві столових ложки рослинного масла

Приготування

Постарайтеся з курячої тушки видалити всі кісточки так, щоб м'ясо залишилося одним цілим шматком. Біле м'ясо з грудки потрібно зрізати (частина) і розкласти в тих місцях, де шар м'яса вийшов дуже тонким. Товщина шару повинна бути однаковою, форма по можливості прямокутної. М'ясо потрібно посолити і поперчити.
В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо печінку п'ять хвилин, солимо. Селеру нарізаємо довгими шматочками, перець - смужками. На середину пласта з курки кладемо овочі, печінку і зелень петрушки. Згортаємо рулет, починаючи з широкої сторони. Розрізаємо його на дві частини, кожну обмотуємо декількома шарами харчової плівки, зав'язуємо кінці, рулет перетягуємо нитками.
У велику каструлю вливаємо два літри води, кидаємо лаврушку, корінь петрушки, перець запашний. На дно кладемо перевернуту дном догори тарілку, на неї - рулети. Воду солимо за смаком. доводимо до кипіння, готуємо на слабкому вогні сорок хвилин.
Готовим рулетів даємо трохи охолонути, кладемо у форму для запікання, змащуємо сумішшю соєвого соусу і меду і запікаємо 15 - 20 хвилин до рум'яної скоринки.
Просмотров: 555
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Яєчня по-італійськи
Кекс столичний
Молоді кабачки в горіховому соусі
Закусочні рибні кульки
Fougasse - або що таке фугас?
Рулет з абрикосовим джемом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: