Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі шашлички в духовці?
Смачні шашлички з приємною цитрусовою ноткою підійдуть і для недільного обіду, а якщо їх заздалегідь замаринувати, то можуть бути і швидким вечерею. Дуже зручно - приготувати маринад, відправити в нього курку - ввечері залишається тільки дістати і поставити в духовку.
Що знадобиться для приготування
Три курячих грудки
Столова ложка рослинного масла
Один перчик чилі
Цедра і сік одного лайма (або половинки лимона)
Шматочок свіжого імбиру (2 см)
Приготування

Куряче м'ясо нарізати шматочками (середніми, як на шашлик), нанизати на шпажки. Перчик чилі розрізати навпіл, видалити перегородки і насіння, м'якоть дрібно покришити. Натерти лимонну цедру, видавити лимонний сік. Очистити і натерти корінь імбиру.
Змішати лимонний сік з маслом, додати цедру, імбир і перець. Якщо є блендер або процесор, то можна всі інгредієнти завантажити туди і подрібнити до пюреобразного стану. Потім цією сумішшю обмазати шматочки курки, покласти шашлички на блюдо, затягнути плівкою і відправити в холодильник мінімум на дві години.
Перед приготуванням можна посипати сіллю, але краще це зробити коли шашлички будуть вже готові (щоб м'ясо не віддавало сік). Покласти шашлички на змащене маслом деко і запікати в духовці на середньому вогні 20 - 25 хвилин. Під час приготування один - два рази перевернути.
Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, шашлички

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Тефтелі з яблуками
Ковбаса кров'яна
Сирні пампушки
Омлет з щавлем і сиром
Солодкі профітролі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: