Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі шашлички в духовці?
Смачні шашлички з приємною цитрусовою ноткою підійдуть і для недільного обіду, а якщо їх заздалегідь замаринувати, то можуть бути і швидким вечерею. Дуже зручно - приготувати маринад, відправити в нього курку - ввечері залишається тільки дістати і поставити в духовку. Що знадобиться для приготування Три курячих грудки Столова ложка рослинного масла Один перчик чилі Цедра і сік одного лайма (або половинки лимона) Шматочок свіжого імбиру (2 см) Приготування Куряче м'ясо нарізати шматочками (середніми, як на шашлик), нанизати на шпажки. Перчик чилі розрізати навпіл, видалити перегородки і насіння, м'якоть дрібно покришити. Натерти лимонну цедру, видавити лимонний сік. Очистити і натерти корінь імбиру. Змішати лимонний сік з маслом, додати цедру, імбир і перець. Якщо є блендер або процесор, то можна всі інгредієнти завантажити туди і подрібнити до пюреобразного стану. Потім цією сумішшю обмазати шматочки курки, покласти шашлички на блюдо, затягнути плівкою і відправити в холодильник мінімум на дві години. Перед приготуванням можна посипати сіллю, але краще це зробити коли шашлички будуть вже готові (щоб м'ясо не віддавало сік). Покласти шашлички на змащене маслом деко і запікати в духовці на середньому вогні 20 - 25 хвилин. Під час приготування один - два рази перевернути. | |
Просмотров: 563 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |