Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі котлети з сиром і томатним соусом?
Це блюдо традиційно подається з макаронами, але влітку і навесні в якості гарніру цілком підійде салат зі свіжих овочів з великою кількістю зелені, заправлений олією і лимонним соком. Що знадобиться для приготування Неповний стакан панірувальних сухарів Неповний стакан тертого сиру Чотири курячі грудки Два яйця Дві чашки томатного соусу Рослинна олія 100 грам будь-якого м'якого сиру або несолоної бринзи Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Змішайте сухарі і сир в неглибокому посуді. Курячі грудки наріжте шматочками, як на відбивні і повапните сумішшю з солі і перцю. залиште хвилин на двадцять. Потім умочіть у збиті яйця, обваляйте в сухарях з сиром з обох сторін. У форму для запікання налити томатну пасту. У сковорідці розігрійте трохи масла і обсмажте в ньому курячі скибочки на середньому вогні по дві хвилини з кожного боку. Обсмажені шматочки перекладайте у форму на томатний соус. На кожен шматочок курки покладіть по скибочці м'якого сиру або бринзи, поставте в духовку і запікайте при середній температурі близько десяти хвилин. Бринза або сир повинні злегка розплавитися і стати м'якими. Подавати курячі котлети можна гарячими або холодними на скибочках підсмаженого хліба. | |
Просмотров: 559 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |