Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі котлети з сиром і томатним соусом?
Це блюдо традиційно подається з макаронами, але влітку і навесні в якості гарніру цілком підійде салат зі свіжих овочів з великою кількістю зелені, заправлений олією і лимонним соком.
Що знадобиться для приготування

Неповний стакан панірувальних сухарів
Неповний стакан тертого сиру
Чотири курячі грудки
Два яйця
Дві чашки томатного соусу
Рослинна олія
100 грам будь-якого м'якого сиру або несолоної бринзи
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Змішайте сухарі і сир в неглибокому посуді. Курячі грудки наріжте шматочками, як на відбивні і повапните сумішшю з солі і перцю. залиште хвилин на двадцять. Потім умочіть у збиті яйця, обваляйте в сухарях з сиром з обох сторін.
У форму для запікання налити томатну пасту. У сковорідці розігрійте трохи масла і обсмажте в ньому курячі скибочки на середньому вогні по дві хвилини з кожного боку. Обсмажені шматочки перекладайте у форму на томатний соус.
На кожен шматочок курки покладіть по скибочці м'якого сиру або бринзи, поставте в духовку і запікайте при середній температурі близько десяти хвилин. Бринза або сир повинні злегка розплавитися і стати м'якими.
Подавати курячі котлети можна гарячими або холодними на скибочках підсмаженого хліба.
Просмотров: 492
Категория: Рецепти |
| Теги: курячі, сиру

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Шашлик на маївку з свинини
Гречка з консервованим тунцем
Слойки з бутербродніци
Мармурове тістечко
Мафіни з шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: