Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з чорносливом?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе 100 грам чорносливу Дві склянки томатного соку Дві цибулини Столова ложка рослинного масла Сіль за смаком (якщо сік солоний - не додавайте) Приготування Щоб блюдо вийшло низькокалорійним і нежирним, з курячої грудки треба зняти шкіру. М'ясо нарізати середніми шматочками. Лук наріжте півкільцями або дрібно порубайте - хто як любить. У сковорідці розігрійте столову ложку рослинного масла, обсмажте шматочки курячого філе приблизно п'ять хвилин. Додайте цибулю і обсмажуйте ще хвилин п'ять. Потім покладіть промитий чорнослив (з неї потрібно видалити кісточки), залийте томатним соком, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом години. На гарнір можна приготувати розсипчастий рис, картопляне пюре або зварити гречку. Якщо немає томатного соку, то його замінить томатний соус або томатна паста, розведені водою до потрібної консистенції. | |
Просмотров: 643 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |