Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе з чорносливом?
Незвичайний соус з томатного соку і чорносливу надає курячому м'ясу абсолютно новий відтінок смаку. Готується це низькокалорійне блюдо швидко і просто. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
100 грам чорносливу
Дві склянки томатного соку
Дві цибулини
Столова ложка рослинного масла
Сіль за смаком (якщо сік солоний - не додавайте)

Приготування

Щоб блюдо вийшло низькокалорійним і нежирним, з курячої грудки треба зняти шкіру. М'ясо нарізати середніми шматочками.
Лук наріжте півкільцями або дрібно порубайте - хто як любить. У сковорідці розігрійте столову ложку рослинного масла, обсмажте шматочки курячого філе приблизно п'ять хвилин. Додайте цибулю і обсмажуйте ще хвилин п'ять. Потім покладіть промитий чорнослив (з неї потрібно видалити кісточки), залийте томатним соком, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом години.
На гарнір можна приготувати розсипчастий рис, картопляне пюре або зварити гречку.
Якщо немає томатного соку, то його замінить томатний соус або томатна паста, розведені водою до потрібної консистенції.
Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: томатного, соку

Рекомендовані рецепти:

Цибулевий джем
Смачні пончики
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Яблучний пай
Гуляш з індички з овочами
Тости з овочами і пастою авокадо
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: