Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з брокколі?
Незважаючи на прості інгредієнти, блюдо дуже смачне. Корисне, низькокалорійне і легка в приготуванні. Якщо немає брокколі, її можна замінити цвітною капустою. Що знадобиться для приготування 250 грам філе курячої грудки 100 - 150 грам брокколі Шість чайних ложечок натурального йогурту Дві чайних ложки соєвого соусу Чайна ложка зерен гірчиці Приготування Куряче філе миємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж, як на відбивні. Дерев'яним молоточком або ручкою ножа відбиваємо майже до прозорості, філе нам знадобиться тонким. Брокколі (будь - свіжа, заморожена) відварюємо і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Йогурт і соєвий соус змішуємо, додаємо насіння гірчиці. Половину курячих відбивних викладаємо у змащену маслом форму для запікання. Змащуємо соусом. Трохи соусу відкладаємо для обмазування другої половини відбивних, решта змішуємо з брокколі. Викладаємо суміш поверх курячих відбивних, накриваємо другим шаром відбивних. Зверху змащуємо соусом і додатково покриваємо йогуртом або сметаною (для рум'яної скоринки). Ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Готові відбивні подаємо з салатом зі свіжих овочів. | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |