Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе з брокколі?
Незважаючи на прості інгредієнти, блюдо дуже смачне. Корисне, низькокалорійне і легка в приготуванні. Якщо немає брокколі, її можна замінити цвітною капустою.
Що знадобиться для приготування
250 грам філе курячої грудки
100 - 150 грам брокколі
Шість чайних ложечок натурального йогурту
Дві чайних ложки соєвого соусу
Чайна ложка зерен гірчиці
Приготування

Куряче філе миємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж, як на відбивні. Дерев'яним молоточком або ручкою ножа відбиваємо майже до прозорості, філе нам знадобиться тонким.
Брокколі (будь - свіжа, заморожена) відварюємо і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Йогурт і соєвий соус змішуємо, додаємо насіння гірчиці.
Половину курячих відбивних викладаємо у змащену маслом форму для запікання. Змащуємо соусом. Трохи соусу відкладаємо для обмазування другої половини відбивних, решта змішуємо з брокколі. Викладаємо суміш поверх курячих відбивних, накриваємо другим шаром відбивних. Зверху змащуємо соусом і додатково покриваємо йогуртом або сметаною (для рум'яної скоринки).
Ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Готові відбивні подаємо з салатом зі свіжих овочів.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, відбивних

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Пиріг з капустою і яйцем
Шоколадно-апельсинові цукерки
Соус "Бер-блан"
Домашні пряники "М'ятні"
Рулет "Курятина в желе"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: