Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе в духовці?
Підкоригувавши час приготування, і спробувавши куряче філе за цим рецептом, багато залишаться задоволені. Блюдо дуже просте і готується швидко.
Необхідні продукти
Куряче філе
Цибулю
Морквина
Помідори (не обов'язково)
Сир
Сіль, мелений перець, приправи - все за смаком
Майонез

Приготування

Філе нарізати пластинками і злегка відбити молоточком. Посипати сіллю, спеціями, поперчити. Залишити на десять хвилин.
Нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями. Моркву тремо на крупній тертці.
Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо куряче філе. Зверху розкладаємо цибулю, посипаємо тертою морквиною. Якщо готуєте з помідорами, то наріжте їх кружечками і викладіть на морквину, якщо робите без помідор, то можна полити кетчупом або томатним соусом (небагато, тільки збризнути). Наступним шаром сир натертий на крупній тертці. Робимо сіточку з майонезу і вливаємо трохи водички. Це зробить страву більш соковитим і вийде смачна підлива. Зверху можна посипати сушеним кропом або травами.
Запікати в духовці на середньому вогні приблизно півгодини. Подавати можна з гречкою, рисом, овочами або картопляним пюре.
Просмотров: 387
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, куряче

Рекомендовані рецепти:

Млинці з зеленою цибулею
Імбирне печиво
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Імбирний чай
Вафлі вершкові
Торт "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: