Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати купіллю?
Купелья - своєрідні голубці у виноградному листі.
Список продуктів: двадцять нестарих виноградних листочків, п'ятдесят грамів довгозернистого рису, одна цибулина, шість стіл. ложечок оливкової олії, сто грамів фаршу з баранини, дві стіл. ложечки томатного пюре, полстаканчика води або бульйону, дві столів. ложки нарізаної свіжої петрушки, лимонний сік, сіль і перчик.

Приготування:
Свіже листя винограду опускаємо в окріп на 60 секунд, а потім опускаємо в холодну водичку. Прибираємо з прожилки листочків. Рубаний цибулю обсмажуємо в маслі, додаємо рис, баранину і тушкуємо до готовності. Приправляємо перцем, томатною пастою, петрушкою, вливаємо бульйон. Тушкуємо 5 хв. Залишаємо остигати під кришкою.
Коли начинка охолоне, беремо по одній столовій ложці начинки, кладемо в центр кожного виноградного листочка і звертаємо у формі сигар. Дно каструлі для гасіння викладаємо виноградними листочками, на листя кладемо купіллю, зверху накриваємо виноградним листям, заливаємо сумішшю масла і лимонного соку і тушкуємо півгодини. При приготуванні зверху купельи кладемо гніт, що купелья не розвалилася.
Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуємо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Морква" (рецепт)
Салат із перепелиними яйцями
Салат "Сільський"
Фруктові пончики
Кексики з вишнею
Лінивий пиріг на кефірі (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: