Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кунжутне печиво?
Печиво просте за складом і в приготуванні. Інгредієнти замінювати чимось схожим або іншим не бажано, так само як і змінювати пропорції. Може здатися що багато цукру - але він робить печиво хрустким, а вершкове масло потрібно для того, щоб печиво вийшло розсипчастим і ніжним одночасно.
Що знадобиться для приготування

100 грам борошна
60 грам м'якого вершкового масла
200 грам цукру
Одне яйце
150 грам кунжуту
Половина чайної ложки розпушувача
Половина чайної ложки солі
Пакетик ванільного цукру
Чайна ложка лимонного соку

Приготування

Просіяне борошно, сіль і розпушувач змішуємо. Збиваємо яйце з ванільним цукром. В іншому посуді збиваємо міксером вершкове масло кімнатної температури з цукром. Додаємо яєчну суміш і вливаємо чайну ложку лимонного соку. Збиваємо все ще раз. Знижуємо швидкість міксера до мінімальної і поступово підсипаємо борошняну суміш. В останню чергу додаємо в тісто кунжут, розмішуємо ложкою, намагаючись щоб кунжут рівномірно розподілився. Прибираємо тісто на годину в холодильник, а щоб воно не підсохло, накриваємо плівкою.
Деко застеляємо папером для випічки. Чайною ложечкою викладаємо печиво на відстані одне від іншого - при випічці воно може трохи розтікатися. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо близько 10 хвилин.
Просмотров: 943
Категория: Рецепти |
| Теги: збиваємо, печиво

Рекомендовані рецепти:

Картопля в паприці (рецепт)
Житні млинці
Торт "Мурашник"
Яблучна коврижка
Горіхові рогалики
Яблучний штрудель з-австрийски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: