Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кульки з картоплі і квасолі?
![]() Що знадобиться для приготування 200 грам відвареної або консервованої квасолі 200 грам очищеного сирого картоплі (дві - три середніх картоплини) Дві часточки часнику Борошно для панірування Мелений коріандр, мелений перець, сіль - за смаком Рослинна олія Приготування З консервованої квасолі злити рідину. Квасоля розім'яти товкачиком в пюре. Картопля натерти на дрібній тертці або прокрутити через м'ясорубку. Злегка віджати сік і змішати картоплю з квасолею. Посолити і поперчити за смаком, додати коріандр, пропущений через прес часник, можна покласти улюблені спеції і приправи. Маса повинна вийти досить густа. Чайною ложкою набирати трохи тіста, викладати на борошно і формувати кульки розміром приблизно з волоський горіх. Розігріти олію, його має бути багато, щоб кульки були покриті повністю. Обсмажувати недовго, робити середній вогонь, готові кульки перекладати на серветку, щоб вбралося зайве масло. Подавати гарячими, з пилу з жару. | |
Просмотров: 526 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |