Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кульки з картоплі і квасолі?
Дуже ситне пісне блюдо, закуска - гарнір, готується легко і просто. Кульки відмінно тримають форму без яєць і виходять смачними, ніжними всередині і з хрусткою скоринкою. Можна брати консервовану квасолю або відварити суху як зазвичай для салатів або паштету.
Що знадобиться для приготування
200 грам відвареної або консервованої квасолі
200 грам очищеного сирого картоплі (дві - три середніх картоплини)
Дві часточки часнику
Борошно для панірування
Мелений коріандр, мелений перець, сіль - за смаком
Рослинна олія
Приготування

З консервованої квасолі злити рідину. Квасоля розім'яти товкачиком в пюре. Картопля натерти на дрібній тертці або прокрутити через м'ясорубку. Злегка віджати сік і змішати картоплю з квасолею. Посолити і поперчити за смаком, додати коріандр, пропущений через прес часник, можна покласти улюблені спеції і приправи. Маса повинна вийти досить густа.

Чайною ложкою набирати трохи тіста, викладати на борошно і формувати кульки розміром приблизно з волоський горіх. Розігріти олію, його має бути багато, щоб кульки були покриті повністю. Обсмажувати недовго, робити середній вогонь, готові кульки перекладати на серветку, щоб вбралося зайве масло. Подавати гарячими, з пилу з жару.
Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: кульки, коріандр

Рекомендовані рецепти:

Домашні пряники "М'ятні"
Салат "Салют"
Смородиновий пиріг
Пиріжки з капустою пісні
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Рулет "Курятина в желе"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: