Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати круасани з беконом?
Ця випічка може стати черговою, за умови, що у вас в запасах постійно буде одна - дві упаковки готового листкового тіста. Воно без проблем зберігається в морозилці, і дуже виручає, коли потрібно швидко щось спекти. Що знадобиться для приготування Упаковка готового листкового тіста (будь - дріжджового або бездріжджового) 250-300 грам бекону (краще нежирного) або шинки, ковбаси Одна велика цибулина Трохи рослинного масла Спеції, приправи, свіжа зелень - все за смаком Одне яйце або трохи молока для змащування Кунжут для посипання (не обов'язково) Приготування Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо його в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. додаємо нарізану шматочками бекон, перемішуємо, тримаємо на вогні хвилин п'ять - не більше. Сильно бекон смажити не потрібно. Замість нього можна брати будь-яку шинку або ковбасу, але тоді потрібно буде трохи збільшити час обжарювання, особливо, якщо ковбаса варена. У цьому випадку буде не зайвим додати улюблені спеції для смаку. Листкове тісто злегка розкачуємо і розрізаємо трикутниками. На широку сторону (підстава) кладемо начинку, згортаємо рулетом, верх змащуємо збитим яйцем або молоком і посипаємо кунжутом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 15 - 20 хвилин. | |
Просмотров: 775 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |