Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати круасани з беконом?
Ця випічка може стати черговою, за умови, що у вас в запасах постійно буде одна - дві упаковки готового листкового тіста. Воно без проблем зберігається в морозилці, і дуже виручає, коли потрібно швидко щось спекти.
Що знадобиться для приготування

Упаковка готового листкового тіста (будь - дріжджового або бездріжджового)
250-300 грам бекону (краще нежирного) або шинки, ковбаси
Одна велика цибулина
Трохи рослинного масла
Спеції, приправи, свіжа зелень - все за смаком
Одне яйце або трохи молока для змащування
Кунжут для посипання (не обов'язково)

Приготування

Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо його в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. додаємо нарізану шматочками бекон, перемішуємо, тримаємо на вогні хвилин п'ять - не більше. Сильно бекон смажити не потрібно. Замість нього можна брати будь-яку шинку або ковбасу, але тоді потрібно буде трохи збільшити час обжарювання, особливо, якщо ковбаса варена. У цьому випадку буде не зайвим додати улюблені спеції для смаку.
Листкове тісто злегка розкачуємо і розрізаємо трикутниками. На широку сторону (підстава) кладемо начинку, згортаємо рулетом, верх змащуємо збитим яйцем або молоком і посипаємо кунжутом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 15 - 20 хвилин.
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: буде, готового

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Салат "Крабик" (рецепт)
Грінки з беконом та помідорами
Спагетті з томатами і рибою
Персиковий торт-суфле
Сирно-овочева паста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: