Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати крес-салат з індичкою, ківі і апельсином?
Пропоную вам приготувати легкий салат з індички і фруктів. Смачно і не дуже калорійно. Для салату нам треба: три апельсина; 125 мл овочевого бульйончик; полстручка гострого червоного перчика; три ківі; чотириста грамів філе індички; чотириста грамів крес-салату; 125 мл кокосового молока; за три ст. ложки апельсинового і лимонного соку; дві чайні ложечки абрикосового конфітюру; три ст. оливкової олії; цукор, мелений імбир, сіль і червоний перець за смаком; трохи зелені; Моєму салат і сушимо. Індичку нарізаємо смужками. Змішуємо овочевий бульйончик, кокосове молоко і гострий перець. Доводимо суміш до кипіння й тушкуємо в ній індичку приблизно 10 хв. М'ясо виймаємо, бульйон зберігаємо. Апельсини чистимо і ріжемо кружальцями. Ківі очистити від шкірки і ріжемо кружальцями. Змішуємо лимонний і апельсиновий сік, конфітюр, оливки. масло і 6 ст. ложок бульйону, в якому варилася індичка. Заправку приправляємо спеціями, сіллю і цукром. На тарілки викладаємо салат, зверху смужки індички, гуртки апельсина ківі. Поливаємо соусом і посипаємо зеленню. | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |