Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати крес-салат з індичкою, ківі і апельсином?
Пропоную вам приготувати легкий салат з індички і фруктів. Смачно і не дуже калорійно.
Для салату нам треба:
три апельсина;
125 мл овочевого бульйончик;
полстручка гострого червоного перчика;
три ківі;
чотириста грамів філе індички;
чотириста грамів крес-салату;
125 мл кокосового молока;
за три ст. ложки апельсинового і лимонного соку;
дві чайні ложечки абрикосового конфітюру;
три ст. оливкової олії;
цукор, мелений імбир, сіль і червоний перець за смаком;
трохи зелені;

Моєму салат і сушимо. Індичку нарізаємо смужками. Змішуємо овочевий бульйончик, кокосове молоко і гострий перець. Доводимо суміш до кипіння й тушкуємо в ній індичку приблизно 10 хв. М'ясо виймаємо, бульйон зберігаємо.
Апельсини чистимо і ріжемо кружальцями. Ківі очистити від шкірки і ріжемо кружальцями.
Змішуємо лимонний і апельсиновий сік, конфітюр, оливки. масло і 6 ст. ложок бульйону, в якому варилася індичка. Заправку приправляємо спеціями, сіллю і цукром.
На тарілки викладаємо салат, зверху смужки індички, гуртки апельсина ківі. Поливаємо соусом і посипаємо зеленню.

Просмотров: 525
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, ківі

Рекомендовані рецепти:

Готуємо чапаті
Полуничний пиріг
Чанахи: рагу по-грузинськи
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Салат "Салют"
Закусочні рибні кульки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: