Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати крабовий салат з манго?
Пропоную вам приготувати дуже смачний салатик з манго і крабовим м'ясом. Готувати його зовсім не складно, а результат ваших півгодинних праць напевно порадує і домочадців і гостей. Відмінне блюдо з легкої екзотичної ноткою. Воно прекрасно підійде для літньої вечірки. Калорійність салату -369 ккал.
Для приготування чотирьох порцій салату нам треба:

сто грамів консервованих маленьких качанів кукурудзи;
два стебла черешкової селери;
одна невелика стигле манго;
двісті грамів крабового мяса;
сік половинки лимона;

Для заправки:

один сирий яєчний жовток (використовуємо лише перевірені яйця, які точно не заражені сальмонельозом)
півчайної ложечки гірчиці;
сто мілілітрів рослинного масла;
столова ложка кетчупу;
чотири столові ложки вершків жирністю 30%;
трохи соусу «Табаско» і солі (за смаком);

Приготування

Спочатку готуємо заправку. Для її приготування ретельно збиваємо гірчицю і яєчний жовток, обережно, по краплях вливаючи рослинне масло. Солимо заправку за смаком і з'єднуємо її з кетчупом, соус «Табаско» і вершками. Вершки попередньо злегка збиваємо.

Селера моєму і тонко ріжемо . Манго очистити від шкірки, видаляємо кісточку і ріжемо кубиками. Збризкуємо м'якоть манго лимонним соком.

Ріжемо вздовж на дві половинки кукурудзяні качани. Ріжемо крабове м'ясо.

Змішуємо всі компоненти, поливаємо наш салат заправкою і прикрашаємо зеленню селери.
Просмотров: 420
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, манго

Рекомендовані рецепти:

Трикутники з грибами
Заливний пиріг з грибами
Яблучний пай
Великодні паски
Французькі булочки
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: