Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ковбасу в клярі?
В клярі можете зробити не тільки варену ковбасу, але і сосиски, сардельки, шинку. Сосиски потрібно буде надрізати упоперек і розгорнути, а сардельки нарізати по діагоналі щоб шматочки вийшли побільше.
Що знадобиться для приготування

Склянку нежирного кефіру
Склянку борошна
Два яйця
Третину чайної ложечки соди (погасити оцтом)
Неповна чайна ложечка солі
Спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Кефір поставити на малий вогонь і трохи підігріти, щоб було тепліше кімнатної температури. Потім покласти соду і сіль, розмішати. Додати будь-які спеції на ваш смак. Яйця збити, змішати з кефіром. Всипати просіяне борошно і вимісити однорідне тісто. По консистенції воно буде приблизно як тісто на оладки, щоб не стікало з скибочок ковбаси.
Сосиску розрізаємо навпіл поперек, потім кожну частину надрізаємо уздовж, розгортаємо. Шинку або варену ковбасу просто нарізаємо скибочками, сардельки ріжемо по діагоналі. Опускаємо в кляр і обсмажуємо в рослинному маслі на середньому вогні до рум'яного кольору.
Якщо кефіру немає, то можна зробити кляр на молоці і додати тертого сиру.
Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: ковбасу, сардельки

Рекомендовані рецепти:

Паштет по-східному
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Смородиновий пиріг
Курка, запечена з травами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: