Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з топінамбура і капусти?
Вегетаріанський рецепт. Корисні, смачні і недорогі котлети з доступних продуктів. Топінамбур крім капусти добре поєднується і з іншими овочами - з картоплею, морквою, цибулею, так що котлети можна робити за різними рецептами.
Що знадобиться для приготування

500 грам топінамбура
500 грам капусти
Склянку борошна
150 мл рослинного масла
100 мл. вершків
Чайна ложка солі
Спеції за смаком
Щіпка куркуми для кольору

Приготування

Топінамбур очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Капусту нашаткувати і потім дрібно порубати. Змішати з топінамбуром.
Розігріти в сковорідці трохи олії, викласти овочі і тушкувати хвилин десять. Потім додати спеції, сіль, влити вершки, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Масу остудити, додати склянку борошна, вимісити щоб вийшло однорідне пюре.
Сформувати невеликі котлетки, обваляти їх у борошні і на невеликому вогні обсмажити в маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавати з кефіром, кислим молоком, сметаною або йогуртом.
Для гостроти можна додати перець, імбир та інші спеції. Можна частину капусти замінити на картоплю, додати моркву, цибулю - пробуйте різні варіанти.
Просмотров: 485
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, капусти

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний торт-бізі
Булочки "Варенки"
Сорбе з чорної смородини
Кекс столичний
Закритий лимонний пиріг
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: