Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети з топінамбура і капусти?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам топінамбура 500 грам капусти Склянку борошна 150 мл рослинного масла 100 мл. вершків Чайна ложка солі Спеції за смаком Щіпка куркуми для кольору Приготування Топінамбур очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Капусту нашаткувати і потім дрібно порубати. Змішати з топінамбуром. Розігріти в сковорідці трохи олії, викласти овочі і тушкувати хвилин десять. Потім додати спеції, сіль, влити вершки, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Масу остудити, додати склянку борошна, вимісити щоб вийшло однорідне пюре. Сформувати невеликі котлетки, обваляти їх у борошні і на невеликому вогні обсмажити в маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавати з кефіром, кислим молоком, сметаною або йогуртом. Для гостроти можна додати перець, імбир та інші спеції. Можна частину капусти замінити на картоплю, додати моркву, цибулю - пробуйте різні варіанти. | |
Просмотров: 485 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |