Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з креветками і рибою?
Найбільш улюбленими для багатьох є котлети. Готують їх і м'ясні, круп'яні, і рибні. По даному рецепту котлети можна приготувати з рибного і креветочной фаршу.
Інгредієнти:

Філе риби - п'ятсот грамів;
Креветки - двісті грамів;
Яйце - одна штука;
Морква - одна штука;
Кріп - один пучок;
Перець і сіль.

Процес приготування:

Треба спочатку креветки очистити, потім подрібнити за допомогою блендера з додавання рибного філе. Потім додаємо в креветочную масу сіль і перець. Моркву очистити і натерти на (дрібно) тертці. Моркву додати до котлетної маси, туди ж треба вбити яйце і перемішати. Зелень промити і дрібно покришити, потім додати до котлетної маси.
Формуємо котлети. Руки треба постійно змочувати у воді і формувати котлети. Їх можна прокатати в борошні або сухарях.
Після цього треба викласти на сковороду і підсмажити до красивої бурштинової скоринки. Котлети краще смажити на сильному вогні. Такі котлети можна подавати і відварного рису, і до перлової каші, і до макаронів і картоплі.

Приємного апетиту!
Просмотров: 511
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, треба

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Сирники
Пісний шоколадний манник
Манник з сиром
Баклажани по-корейськи
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: