Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети з креветками і рибою?
Найбільш улюбленими для багатьох є котлети. Готують їх і м'ясні, круп'яні, і рибні. По даному рецепту котлети можна приготувати з рибного і креветочной фаршу. Інгредієнти: Філе риби - п'ятсот грамів; Креветки - двісті грамів; Яйце - одна штука; Морква - одна штука; Кріп - один пучок; Перець і сіль. Процес приготування: Треба спочатку креветки очистити, потім подрібнити за допомогою блендера з додавання рибного філе. Потім додаємо в креветочную масу сіль і перець. Моркву очистити і натерти на (дрібно) тертці. Моркву додати до котлетної маси, туди ж треба вбити яйце і перемішати. Зелень промити і дрібно покришити, потім додати до котлетної маси. Формуємо котлети. Руки треба постійно змочувати у воді і формувати котлети. Їх можна прокатати в борошні або сухарях. Після цього треба викласти на сковороду і підсмажити до красивої бурштинової скоринки. Котлети краще смажити на сильному вогні. Такі котлети можна подавати і відварного рису, і до перлової каші, і до макаронів і картоплі. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 544 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |