Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з індички з кабачками?
Рецепт майже дієтичний. Завдяки додаванню кабачків і кефіру, котлетки виходять дуже ніжними, соковитими і зовсім нежирними. Можна готувати з індички або з курячого м'яса, можна котлети смажити в олії, запікати в духовці або приготувати на пару.
Що знадобиться для приготування

800 грам фаршу з індички (або курячого фаршу)
Три цибулини
Дві - три столові ложки хлібних крихт (або скибочки білого хліба)
Два яйця
200 грам кабачків
100 мл кефіру або йогурту
Столова ложка хмелі-сунелі (або інші приправи за смаком)
Масло для смаження
Сіль смаком

Приготування

Готовий фарш потрібно прокрутити через м'ясорубку разом з кабачками і білим хлібом (якщо додаєте скибочки хліба). Цибулю можна теж прокрутити або ж нарізати дуже дрібними шматочками.
Змішати фарш з цибулею, яйцями, приправами, посолити, додати кефір або йогурт і добре вимісити фарш. Поставити на півгодини в холодильник щоб фарш просочився спеціями і потім мокрими руками зробити невеликі котлетки.
Влити в сковорідку трохи олії, покласти котлетки і обсмажити на середньому вогні до рум'яного кольору. Сильно смажити не потрібно, котлетки повинні підрум'янитися.
Гарнір вибирайте будь - рис, овочі, макарони.
Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: котлетки, фарш

Рекомендовані рецепти:

Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Салат "Салют"
Печенюшки "Міні"
Печиво горіхове
Ескалопи з свинини
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: