Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети з індички з кабачками?
Рецепт майже дієтичний. Завдяки додаванню кабачків і кефіру, котлетки виходять дуже ніжними, соковитими і зовсім нежирними. Можна готувати з індички або з курячого м'яса, можна котлети смажити в олії, запікати в духовці або приготувати на пару. Що знадобиться для приготування 800 грам фаршу з індички (або курячого фаршу) Три цибулини Дві - три столові ложки хлібних крихт (або скибочки білого хліба) Два яйця 200 грам кабачків 100 мл кефіру або йогурту Столова ложка хмелі-сунелі (або інші приправи за смаком) Масло для смаження Сіль смаком Приготування Готовий фарш потрібно прокрутити через м'ясорубку разом з кабачками і білим хлібом (якщо додаєте скибочки хліба). Цибулю можна теж прокрутити або ж нарізати дуже дрібними шматочками. Змішати фарш з цибулею, яйцями, приправами, посолити, додати кефір або йогурт і добре вимісити фарш. Поставити на півгодини в холодильник щоб фарш просочився спеціями і потім мокрими руками зробити невеликі котлетки. Влити в сковорідку трохи олії, покласти котлетки і обсмажити на середньому вогні до рум'яного кольору. Сильно смажити не потрібно, котлетки повинні підрум'янитися. Гарнір вибирайте будь - рис, овочі, макарони. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |