Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети по-італійськи?
Звичайно, може це блюдо не італійське, але звучить дуже красиво. Та й за смаком і зовнішнім виглядом дуже оригінальне блюдо.
Інгредієнти:
Фарш яловичий - п'ятсот грамів;
Бекон - сто п'ятдесят грамів;
Цибуля ріпчаста - одна головка;
Горішки кедрові - сто грамів;
Часник - три зубки;
Петрушка - один пучок;
Базилік - дві гілочки;
Білий хліб - п'ятсот грамів;
Сир вершковий - двісті п'ятдесят грамів;
Пармезан - двадцять п'ять грамів;
Лимонна цедра - одна штука;
Яйце - одна штука;
Перець і сіль.

Процес приготування:

Треба спочатку перемолоти м'ясо і приготувати фарш, потім його добре вибити. Потім покласти розмоклий м'якушка хліба, зелень, сир натертий пармезан, додати лимонну цедру і вбити яйце, все вимішати.
Окремо обсмажити часник і цибулю, додати подрібнені горіхи, покришену зелень. Після цього масі треба дати охолонути, і перекладаємо її до фаршу. Добре вимішуємо, потім поставити на холод на п'ятдесят - шістдесят хвилин.
З фаршу треба зробити котлети і обгорнути їх в смужку бекону, потім кріпимо зубочисткою. Після цього обсмажуємо на сковороді, викладаємо у форму і ставимо запікатися в духовку на хвилин п'ятнадцять, температура - приблизно сто вісімдесят градусів.

Приємного апетиту!
Просмотров: 401
Категория: Рецепти |
| Теги: треба, сто

Рекомендовані рецепти:

Великодні паски
Макаронний салат "Рим"
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Бутерброди з тунцем
М'яке гарбузове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: