Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати хрустке печиво з родзинками і горіхами?
Дуже легке в приготуванні печиво можна робити не тільки з родзинками, але і з будь-якими іншими сухофруктами.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
Два яйця
Склянку цукру
Склянку родзинок
Склянку дрібно нарубаних ядер волоського горіха
Трохи рослинного масла для змазування дека
Приготування

Горіхи поставте в духовку на кілька хвилин, підсушіть на слабкому вогні. Дайте трохи охолонути, потріть долонькою щоб знялася тонка шкірка. Порубаєте ножем або подрібніть в ступці, але не дуже дрібно, повинні залишитися шматочки горіхів. Ізюм промийте і распарьте на водяній бані. Остудіть і обсушіть.

Тісто. Борошно просійте, яйця збийте з цукром в пишну масу. Введіть борошно, добре вимісіть до однорідної маси. Додайте родзинки і горіхи і ще раз добре перемішайте.
Деко змастіть маслом, викладіть на нього тісто. Змочіть руки холодною водою і розрівняйте тісто по листу. Товщина повинна бути не більше 5 мм
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте хвилин двадцять до золотистого кольору. готовому печінкою дайте трохи охолонути на деку і наріжте невеликими шматочками.
Якщо хочете, щоб печиво вийшло більш м'яким, то додайте в тісто половину чайної ложки соди (погасити оцтом), і тісто на деко розподіляйте не так тонко.
Просмотров: 489
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Сочні з сиром
Курка з квасолею
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Манні млинці
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: