Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати хрустке печиво з родзинками і горіхами?
Дуже легке в приготуванні печиво можна робити не тільки з родзинками, але і з будь-якими іншими сухофруктами. Що знадобиться для приготування Склянку борошна Два яйця Склянку цукру Склянку родзинок Склянку дрібно нарубаних ядер волоського горіха Трохи рослинного масла для змазування дека Приготування Горіхи поставте в духовку на кілька хвилин, підсушіть на слабкому вогні. Дайте трохи охолонути, потріть долонькою щоб знялася тонка шкірка. Порубаєте ножем або подрібніть в ступці, але не дуже дрібно, повинні залишитися шматочки горіхів. Ізюм промийте і распарьте на водяній бані. Остудіть і обсушіть. Тісто. Борошно просійте, яйця збийте з цукром в пишну масу. Введіть борошно, добре вимісіть до однорідної маси. Додайте родзинки і горіхи і ще раз добре перемішайте. Деко змастіть маслом, викладіть на нього тісто. Змочіть руки холодною водою і розрівняйте тісто по листу. Товщина повинна бути не більше 5 мм Поставте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте хвилин двадцять до золотистого кольору. готовому печінкою дайте трохи охолонути на деку і наріжте невеликими шматочками. Якщо хочете, щоб печиво вийшло більш м'яким, то додайте в тісто половину чайної ложки соди (погасити оцтом), і тісто на деко розподіляйте не так тонко. | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |