Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати холодну закуску з курячої грудки?
Сподобається цей рецепт, передусім, тим, хто не любить занадто багато часу перебувати на кухні. Оскільки часу і зусиль на приготування такої страви не потрібно занадто багато. Треба лише мати: Курячу грудку - 2 штуки; Аджика або які-небудь інші спеції. Для соляного розчину: Вода - 1 склянка; Сіль - 1 столова ложка. Як же будемо готувати? Грудку вибирайте побільше і товстіший. Багато господині готують по цьому рецепту з індички. Але з курки ця страва також чудово. Треба промити грудку і перекласти в миску. Після цього залити крутим соляним розчином. Треба, щоб розчин повністю покрив грудку. Після цього накрити кришкою і відправити в холодильник на 2 години. Потім філе промити і дати трохи обсохнути. Підготувати аджику або різні спеції і обмазати ними грудку. Далі обмащений грудку треба покласти на лист для випічки, нічим накривати не слід. Духовку дуже добре розігріти по максимуму. І тільки в дуже добре прогріту духовку відправити пекарський лист з курячою грудкою. Випікати грудку 15 або 20 хвилин. Після духовку треба вимкнути, потім залишити в ній грудку на 4 години. Духовку під час приготування не відкривати. Якщо готуєте пізно ввечері, то можна залишити до ранку. Після цього грудку треба загорнути у фольгу і прибрати в холодильник. Все, наша чудова закуска готова. Тепер озброївшись гострим ножем, нарізаємо грудку на тонкі порційні шматочки. М'ясо курки просто тане у роті. Дуже смачно! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |