Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати холодну закуску з курячої грудки?
Сподобається цей рецепт, передусім, тим, хто не любить занадто багато часу перебувати на кухні. Оскільки часу і зусиль на приготування такої страви не потрібно занадто багато.
Треба лише мати:

Курячу грудку - 2 штуки;
Аджика або які-небудь інші спеції.

Для соляного розчину:

Вода - 1 склянка;
Сіль - 1 столова ложка.

Як же будемо готувати?

Грудку вибирайте побільше і товстіший. Багато господині готують по цьому рецепту з індички. Але з курки ця страва також чудово.

Треба промити грудку і перекласти в миску. Після цього залити крутим соляним розчином. Треба, щоб розчин повністю покрив грудку. Після цього накрити кришкою і відправити в холодильник на 2 години.

Потім філе промити і дати трохи обсохнути. Підготувати аджику або різні спеції і обмазати ними грудку. Далі обмащений грудку треба покласти на лист для випічки, нічим накривати не слід.

Духовку дуже добре розігріти по максимуму. І тільки в дуже добре прогріту духовку відправити пекарський лист з курячою грудкою. Випікати грудку 15 або 20 хвилин. Після духовку треба вимкнути, потім залишити в ній грудку на 4 години. Духовку під час приготування не відкривати. Якщо готуєте пізно ввечері, то можна залишити до ранку. Після цього грудку треба загорнути у фольгу і прибрати в холодильник.

Все, наша чудова закуска готова. Тепер озброївшись гострим ножем, нарізаємо грудку на тонкі порційні шматочки. М'ясо курки просто тане у роті. Дуже смачно!

Приємного апетиту!
Просмотров: 453
Категория: Рецепти |
| Теги: грудку, треба

Рекомендовані рецепти:

Ліниві голубці з грибами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Сирні кексики
Салат з оселедцем (рецепт)
Спагетті з томатами і рибою
Вишневий штрудель з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: