Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати холодний томатний суп зі спеціями?
Цей яскравий апетитний супчик ідеально підійде для спекотного літа. Готувати його краще на овочевому бульйоні або на нежирному бульйоні з курки.
Що знадобиться для приготування
Кілограм стиглих м'ясистих помідорів
500 мл овочевого або курячого бульйону
Дві столові ложки оливкової олії
Дві цибулини
Чверть чайної ложки меленої зіри
Половина чайної ложки меленого коріандру
Чверть чайної ложки меленого перцю чилі (можна зменшити)
Сіль за смаком

Приготування

Помідори розрізати на чотири частини, вирізати плодоніжку. Покласти на деко (його змастити маслом), поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати поки краєчки помідорів не почнуть кривитися. По часу це приблизно хвилин 15-20.
Помідорів дати охолонути, зняти шкірку. Цибулю дрібно порубати, розігріти в каструлі з товстим дном столову ложку олії, обсмажити цибулю. Покласти спеції і продовжувати обсмажувати ще з хвилинку. Додати в каструлю помідори разом з соком, що виділився, перемішати, влити бульйон. На сильному вогні довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і варити десять хвилин. Пюрировать блендером до однорідного стану, посолити. Остудити до кімнатної температури і потім прибрати в холодильник. Подавати охолодженим, з зеленню і сметаною.
Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Курчата з грибами
Сирна запіканка
Швидкий какао-пиріг
Сирники
Овочі, запечені з прянощами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: