Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кекс з яблуками і корицею?
Пухнастий, ніжний кексик, для якого ідеально підійдуть яблука кисло-солодкого або кислуватого смаку. Що знадобиться для приготування Два - три великих яблука Склянку кефіру Чверть склянки рослинного масла Склянку цукру Два яйця Дві склянки борошна Щіпка солі Дві чайних ложки кориці Чайна ложка соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Приготування З яблук зрізаємо шкірку, нарізаємо їх невеликими кубиками. Пересипаємо чвертю склянки цукру, змішаного з чайною ложкою кориці. Перемішуємо. У просторій посуді збиваємо яйця з цукром, додаємо ванільний цукор, чайну ложку кориці, кефір, рослинне масло і ще раз збиваємо. Поступово підсипаємо просіяне борошно і вимішуємо однорідне тісто. Вливаємо гашену соду, розмішуємо, даємо тісту трохи постояти. Потім додаємо яблука з цукром і корицею, знову добре перемішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися по тесту, і викладаємо тісто у змащену маслом форму. Ставимо її в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо приблизно 40 - 50 хвилин. Обов'язково перевіряємо готовність шпажкою - з готової випічки вона повинна виходити сухою. Кексу даємо повністю охолонути й нарізаємо шматочками. | |
Просмотров: 1677 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |