Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кебаб з морепродуктів по-тихоокеански?

Обсмажений на грилі, ніжний кебаб з лосося, морських гребінців і креветок, складе незабутню смакову композицію в поєднанні з ароматними травами, овочами і грибами. Це блюдо здатне різноманітити не тільки домашнє меню, а цілком підійде і для легкого пікніка.
Необхідні інгредієнти:

450 г лосося
230 г великих креветок
230 г великих морських гребінців
0,25 склянки борошна
2 солодких жовтих перцю
16 виноградних помідорів
0,25 склянки оливкової олії
16 великих грибів
0,25 склянки лимонного соку
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
0,25 склянки білого вермуту
1 дрібно нарізаний зубчик часнику
по 1 ч.л. чебрецю, базиліка, орегано, майоран, солі
1/2 ч.л. меленого кмину
1/2 вустерського соусу
3 краплі соусу "Табаско"

Приготування:

1. Замочіть на 30 хвилин у воді 8 гострих бамбукових паличок.
Наріжте лососину на шматки. Очистіть м'ясо креветок. Обваляйте гребінці в борошні.

2. Наріжте жовтий перець на великі скибочки. Очистити капелюшки грибів.
Нанизуйте морепродукти на палички, чергуючи з перцем, грибами і помідорами.

3. Змішайте оливкова олія і залишилися інгредієнти. Обсмажуйте кебаби на грилі по 5 хвилин з кожного боку, часто змащуючи маринадом. Перед подачею на стіл ще раз полийте маринадом.

Цей рецепт розрахований на 4 порції.

Приємного апетиту!

Просмотров: 389
Категория: Рецепти |
| Теги: креветок, Великих

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Тортик "На графських руїнах"
Банановий кекс з маком
Коржики на кефірі "від бабусі"
Налисники на молоці
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: