Обсмажений на грилі, ніжний кебаб з лосося, морських гребінців і креветок, складе незабутню смакову композицію в поєднанні з ароматними травами, овочами і грибами. Це блюдо здатне різноманітити не тільки домашнє меню, а цілком підійде і для легкого пікніка.
Необхідні інгредієнти:
450 г лосося
230 г великих креветок
230 г великих морських гребінців
0,25 склянки борошна
2 солодких жовтих перцю
16 виноградних помідорів
0,25 склянки оливкової олії
16 великих грибів
0,25 склянки лимонного соку
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
0,25 склянки білого вермуту
1 дрібно нарізаний зубчик часнику
по 1 ч.л. чебрецю, базиліка, орегано, майоран, солі
1/2 ч.л. меленого кмину
1/2 вустерського соусу
3 краплі соусу "Табаско"
Приготування:
1. Замочіть на 30 хвилин у воді 8 гострих бамбукових паличок.
Наріжте лососину на шматки. Очистіть м'ясо креветок. Обваляйте гребінці в борошні.
2. Наріжте жовтий перець на великі скибочки. Очистити капелюшки грибів.
Нанизуйте морепродукти на палички, чергуючи з перцем, грибами і помідорами.
3. Змішайте оливкова олія і залишилися інгредієнти. Обсмажуйте кебаби на грилі по 5 хвилин з кожного боку, часто змащуючи маринадом. Перед подачею на стіл ще раз полийте маринадом.
Цей рецепт розрахований на 4 порції.
Приємного апетиту!
|