Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кавуновий сік?
З настанням сезону кавунів можна не тільки вживати їх у їжу в свіжому вигляді, але і заготовлювати на зиму. Зазвичай кавуни замочують у бочках або маринують в скляних банках. Я хочу запропонувати ще один варіант заготовки арбузов, але у вигляді соку. Цей напій чудово втамовує спрагу в спекотний час року, а взимку дозволить згадати про теплі літні днинки. Оригінальні смакові якості цього напою не залишать байдужим жодного людини.
Кавуновий сік
Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, вигляді

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки з інжиром
Апельсинові квадратики
Печиво "Новорічна суміш"
Fougasse - або що таке фугас?
"Веселі" мафіни
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: