Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кавуновий сік?
З настанням сезону кавунів можна не тільки вживати їх у їжу в свіжому вигляді, але і заготовлювати на зиму. Зазвичай кавуни замочують у бочках або маринують в скляних банках. Я хочу запропонувати ще один варіант заготовки арбузов, але у вигляді соку. Цей напій чудово втамовує спрагу в спекотний час року, а взимку дозволить згадати про теплі літні днинки. Оригінальні смакові якості цього напою не залишать байдужим жодного людини.
Кавуновий сік
Просмотров: 657
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, вигляді

Рекомендовані рецепти:

Гриби, запечені з сиром і макаронами
Яблука печені з родзинками і сиром
Риба, запечена на овочевій подушці
Смачні сирники
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Фаршировані гусячі шийки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: