Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картоплю з грибами, ковбасою і сиром в горщику?
В це блюдо можна визначати всі залишилися від свята шматочки м'яса, ковбаси, шинки, плавлені сирки, і в залежності від того скільки ви додасте води або бульйону, воно може бути і вершковим супом, і другою стравою. Готується в мікрохвильовій печі або в духовці.
Що знадобиться для приготування (на 4 горщика)

Два плавлених сирка
150 грам вареної ковбаси або вареного м'яса
150 грам копченої ковбаси або шинки, копченого сала
300 грам шампіньйонів
Чотири середніх картоплини
Дві головки цибулі
Спеції, сіль і перець за смаком

Приготування

Нарізаємо цибулю і гриби, шинку, ковбасу і м'ясо. В сковорідці розігріваємо трохи олії обсмажуємо цибулю, потім гриби. Коли гриби підрум'яняться, кладемо ковбасу і м'ясо і теж трохи обсмажуємо.
На дно горщика кладемо трохи копченої ковбаси або сала. Натираємо на тертці сиру картоплю і кладемо другим шаром на ковбасу. Трохи підсолюємо і приправляємо спеціями. Зверху кладемо вміст сковорідки і останнім шаром буде тертий сир. Заливаємо вміст горщика киплячим бульйоном або водою і ставимо у розігріту духовку хвилин на 35 - 40. Час приготування залежить від картоплі.
Якщо готуєте в мікрохвильовці, то достатньо 10 - 15 хвилин.
Просмотров: 865
Категория: Рецепти |
| Теги: ковбаси, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Прісне тісто листкове
Сирна запіканка
Овочі, запечені з прянощами і медом
Тістечка до чаю
Рибка по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: