Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картоплю з грибами, ковбасою і сиром в горщику?
В це блюдо можна визначати всі залишилися від свята шматочки м'яса, ковбаси, шинки, плавлені сирки, і в залежності від того скільки ви додасте води або бульйону, воно може бути і вершковим супом, і другою стравою. Готується в мікрохвильовій печі або в духовці. Що знадобиться для приготування (на 4 горщика) Два плавлених сирка 150 грам вареної ковбаси або вареного м'яса 150 грам копченої ковбаси або шинки, копченого сала 300 грам шампіньйонів Чотири середніх картоплини Дві головки цибулі Спеції, сіль і перець за смаком Приготування Нарізаємо цибулю і гриби, шинку, ковбасу і м'ясо. В сковорідці розігріваємо трохи олії обсмажуємо цибулю, потім гриби. Коли гриби підрум'яняться, кладемо ковбасу і м'ясо і теж трохи обсмажуємо. На дно горщика кладемо трохи копченої ковбаси або сала. Натираємо на тертці сиру картоплю і кладемо другим шаром на ковбасу. Трохи підсолюємо і приправляємо спеціями. Зверху кладемо вміст сковорідки і останнім шаром буде тертий сир. Заливаємо вміст горщика киплячим бульйоном або водою і ставимо у розігріту духовку хвилин на 35 - 40. Час приготування залежить від картоплі. Якщо готуєте в мікрохвильовці, то достатньо 10 - 15 хвилин. | |
Просмотров: 900 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |