Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картоплю по - прованськи?
![]() Необхідні продукти Кілограм картоплі Десять маленьких помідорів чері червоного кольору Десять черрі жовтого кольору Чайна ложка суміші з орегано і майорану Кілька зубчиків часнику Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Приготування Картоплю очистити, нарізати великими часточками. Відварити до готовності (варити не більше десяти хвилин). З маленьких помідорів зняти шкірку. Форму змастити маслом, викласти в один шар картопля, між скибочками картоплі розкласти помідори. Зверху картоплю і помідори полити рослинним або оливковою олією, посолити, посипати гострим перцем і сумішшю пряних трав. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати 30 хвилин. Дістати форму, розкласти на картоплі видавлений через прес часник, знову поставити в духовку на п'ять хвилин. Готову страву посипати зеленню. Влітку можна замість сушених трав використовувати свіжий орегано і майоран. | |
Просмотров: 822 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |