Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати качку з лимонним соком?
Незважаючи на хитромудре назва, це блюдо в приготуванні по плечу навіть недосвідченим господаркам. Отже, як приготувати качку з лимонним соком?
Для приготування качки з лимонним соком знадобиться:
- 2 качині грудки;
- 1 сире куряче яйце;
- 2 варених курячих яйця;
- 2 ст. ложки цукрового піску;
- 3 ст. ложки крохмалю (картопляного);
- 1/2 лимона;
- стиглий апельсин;
- 250 мл курячого бульйону;
- 1 ч. ложка 6%- ного оцту;
- 3 ст. ложки соєвого соусу;
- рослинна олія для смаження;
- спеції: сіль, перець.

Спочатку готують маринад із соєвого соусу, апельсинового соку, чорного меленого перцю. У ньому маринують качині грудки (протягом 30 хвилин). Після цього, промаринованное філе обсмажують і нарізають навскіс шматочками (товщиною близько 1,5 см). Скибочки філе змочують у збите яйце, а потім - у розведений невеликою кількістю води крохмаль.
Скибочки обсмажують у фритюрі, потім відкидають на друшляк, даючи стекти маслу. Обсмажені шматочки качиного філе укладають на блюдо, чергуючи їх нарізаних кружечками варених яєць.
Далі готують лимонний соус: курячий бульйон кип'ятять з цукром і оцтом, додають до нього солі, після чого вливають тонкою цівкою розведену водою частину крохмалю. Суміш прогрівають до загустіння і знімають з плити.
Качку поливають частиною соусу і дають м'яса їм просочитися. Решту соусу подають окремо, додавши до нього лимонний сік.
Просмотров: 374
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, соусу

Рекомендовані рецепти:

Простий домашній рецепт шарлотки
Бутербродний торт "Полосатик"
Корисні цукерки з моркви
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: