Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати качку з лимонним соком?
Незважаючи на хитромудре назва, це блюдо в приготуванні по плечу навіть недосвідченим господаркам. Отже, як приготувати качку з лимонним соком? Для приготування качки з лимонним соком знадобиться: - 2 качині грудки; - 1 сире куряче яйце; - 2 варених курячих яйця; - 2 ст. ложки цукрового піску; - 3 ст. ложки крохмалю (картопляного); - 1/2 лимона; - стиглий апельсин; - 250 мл курячого бульйону; - 1 ч. ложка 6%- ного оцту; - 3 ст. ложки соєвого соусу; - рослинна олія для смаження; - спеції: сіль, перець. Спочатку готують маринад із соєвого соусу, апельсинового соку, чорного меленого перцю. У ньому маринують качині грудки (протягом 30 хвилин). Після цього, промаринованное філе обсмажують і нарізають навскіс шматочками (товщиною близько 1,5 см). Скибочки філе змочують у збите яйце, а потім - у розведений невеликою кількістю води крохмаль. Скибочки обсмажують у фритюрі, потім відкидають на друшляк, даючи стекти маслу. Обсмажені шматочки качиного філе укладають на блюдо, чергуючи їх нарізаних кружечками варених яєць. Далі готують лимонний соус: курячий бульйон кип'ятять з цукром і оцтом, додають до нього солі, після чого вливають тонкою цівкою розведену водою частину крохмалю. Суміш прогрівають до загустіння і знімають з плити. Качку поливають частиною соусу і дають м'яса їм просочитися. Решту соусу подають окремо, додавши до нього лимонний сік. | |
Просмотров: 567 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |