Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачкові оладки з вівсянкою?
Можна було б назвати такі оладки дієтичними, якщо б вони запікалися в духовці. Але в будь-якому випадку страва виходить корисним і не занадто калорійним, до того ж смачним, і готувати швидко і просто.
Необхідні продукти

Два невеликих кабачка
Одне яйце
Чотири - п'ять столових ложок вівсяних пластівців
Одна часточка часнику (не обов'язково)
Сіль і чорний мелений перець (можна додати щіпку каррі)
Пучок свіжої зелені (кріп, петрушка)
Рослинна олія

Приготування

Кабачки вимити, очистити від шкірки, натерти на середній тертці. Злегка віджати сік. Яйце збити з сіллю і спеціями, вилити до кабачків, покласти вівсяні пластівці, дрібно нарізану зелень і товчений часник. Добре вимішати суміш, якщо виділилося багато соку, то його злити або покласти столову ложку борошна.
Розігріти в сковорідці олію, столовою ложкою викладати оладки і на невеликому вогні обсмажувати з двох боків до рум'яного кольору. Подавати зі сметаною або йогуртом, кефіром.
Можна зробити гострий соус з кефіру або йогурту з додаванням солі, часнику, перцю і зелені.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, оладки

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з шоколадом
"Веселі" мафіни
Горіхово-яблучний кекс
Буженина в тесті
Закусочні рибні кульки
"Крем-брюле" з сиру
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: