Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кабачкові оладки з вівсянкою?
Можна було б назвати такі оладки дієтичними, якщо б вони запікалися в духовці. Але в будь-якому випадку страва виходить корисним і не занадто калорійним, до того ж смачним, і готувати швидко і просто. Необхідні продукти Два невеликих кабачка Одне яйце Чотири - п'ять столових ложок вівсяних пластівців Одна часточка часнику (не обов'язково) Сіль і чорний мелений перець (можна додати щіпку каррі) Пучок свіжої зелені (кріп, петрушка) Рослинна олія Приготування Кабачки вимити, очистити від шкірки, натерти на середній тертці. Злегка віджати сік. Яйце збити з сіллю і спеціями, вилити до кабачків, покласти вівсяні пластівці, дрібно нарізану зелень і товчений часник. Добре вимішати суміш, якщо виділилося багато соку, то його злити або покласти столову ложку борошна. Розігріти в сковорідці олію, столовою ложкою викладати оладки і на невеликому вогні обсмажувати з двох боків до рум'яного кольору. Подавати зі сметаною або йогуртом, кефіром. Можна зробити гострий соус з кефіру або йогурту з додаванням солі, часнику, перцю і зелені. | |
Просмотров: 595 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |