Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачки по - дачному?
Зовсім не обов'язково дотримуватися зазначені в рецепті пропорції, він може бути повною імпровізацією. Додайте зелень, можна покласти консервовані печериці або кілька лісових грибів або приготувати тільки з овочів.
Що знадобиться для приготування
Один кабачок
Дві помідори
Три печериці
Три невеликих морквини
Одна велика цибулина
Половина склянки сухого білого вина
Часточка часнику
Рослинна олія
Приготування

З кабачка зріжте шкірку, м'якоть наріжте невеликими шматочками. Натріть на крупній тертці моркву, цибулю дрібно покришіть або наріжте півкільцями - кому як подобається. Гриби ріжемо пластинами, помідори - кубиками.
В сковорідці розжарте олію, покладіть цибулю і обсмажте його до прозорого стану. Потім додайте гриби і тушкуйте на вогні, поки не випарується рідина. Покладіть моркву, хвилин через п'ять додайте кабачки. Тушкуйте ще п'ять хвилин, влийте вино і тримайте овочі на вогні, поки рідина повністю не випарується. Тоді посоліть і поперчіть за смаком, покладіть помідори, часник і готуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності. Перед подачею посипте кабачки зеленню.
Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, покладіть

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп-пюре з каррі
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Баклажани по-італійськи
Лимонно-морквяне ласощі
"Медова" свинина з імбиром
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: