Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кабачки по - дачному?
Зовсім не обов'язково дотримуватися зазначені в рецепті пропорції, він може бути повною імпровізацією. Додайте зелень, можна покласти консервовані печериці або кілька лісових грибів або приготувати тільки з овочів. Що знадобиться для приготування Один кабачок Дві помідори Три печериці Три невеликих морквини Одна велика цибулина Половина склянки сухого білого вина Часточка часнику Рослинна олія Приготування З кабачка зріжте шкірку, м'якоть наріжте невеликими шматочками. Натріть на крупній тертці моркву, цибулю дрібно покришіть або наріжте півкільцями - кому як подобається. Гриби ріжемо пластинами, помідори - кубиками. В сковорідці розжарте олію, покладіть цибулю і обсмажте його до прозорого стану. Потім додайте гриби і тушкуйте на вогні, поки не випарується рідина. Покладіть моркву, хвилин через п'ять додайте кабачки. Тушкуйте ще п'ять хвилин, влийте вино і тримайте овочі на вогні, поки рідина повністю не випарується. Тоді посоліть і поперчіть за смаком, покладіть помідори, часник і готуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності. Перед подачею посипте кабачки зеленню. | |
Просмотров: 579 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |