Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яловичину під сирно-сметанним соусом?
Щоб м'ясо вийшло м'яким, соковитим і ніжним, його потрібно попередньо відварити і після цього тушкувати в соусі. При такому способі приготування навіть найжорсткіше м'ясо буде смачним.
Що знадобиться для приготування

300 грам яловичини
Дві цибулини
Три столові ложки сметани
100 мл. бульйону
100 грам сиру
Їдальня ложка борошна
Сіль, спеції, чорний мелений перець - все за смаком
Рослинна олія

Приготування

Шматок м'яса відварити до готовності в солоній воді (по часу приблизно півтори години). Незадовго до закінчення варіння покласти в бульйон лавровий лист і перець горошок. Солити м'ясо не потрібно!
Готове м'ясо остудити, розрізати пластинками, викласти їх у вогнетривку форму і трохи присолити.
Цибулю дрібно нарізати. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю до рум'яного кольору. додати борошно, швидко перемішати і злегка обсмажити. Влити бульйон, довести до кипіння, додати сметану, тертий сир, посолити і поперчити, приправити спеціями. Варити соус до загустіння на слабкому вогні. Залити соусом м'ясо, поставити в духовку на півгодини і запікати при температурі 180 градусів (поки не з'явиться рум'яна кірочка). Готову страву посипати дрібно нарізаною зелень. Приємного апетиту!
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Теплий салат з пасти з креветками
Куряче філе з грибами, горіхами і пастою
Шашлички з індички з беконом
Домашні цукерки "Рафаелло"
Горіхові кульки
Липовий чай (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: