Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яловичину під сирно-сметанним соусом?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам яловичини Дві цибулини Три столові ложки сметани 100 мл. бульйону 100 грам сиру Їдальня ложка борошна Сіль, спеції, чорний мелений перець - все за смаком Рослинна олія Приготування Шматок м'яса відварити до готовності в солоній воді (по часу приблизно півтори години). Незадовго до закінчення варіння покласти в бульйон лавровий лист і перець горошок. Солити м'ясо не потрібно! Готове м'ясо остудити, розрізати пластинками, викласти їх у вогнетривку форму і трохи присолити. Цибулю дрібно нарізати. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю до рум'яного кольору. додати борошно, швидко перемішати і злегка обсмажити. Влити бульйон, довести до кипіння, додати сметану, тертий сир, посолити і поперчити, приправити спеціями. Варити соус до загустіння на слабкому вогні. Залити соусом м'ясо, поставити в духовку на півгодини і запікати при температурі 180 градусів (поки не з'явиться рум'яна кірочка). Готову страву посипати дрібно нарізаною зелень. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 615 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |