Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яєчно-печінковий паштет?
Дуже смачно зі свіжим хлібцем і маринованими або свіжими овочами. Можна подавати паштет як намазки на бутерброди або фарширувати яйця, свіжі овочі. Що знадобиться для приготування 500 грам курячої печінки Вісім - десять яєць Дві великі цибулини Столова ложка не дуже гострої гірчиці Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Яйця відварити круто і дрібно порубати (як для салату або начинки в пиріжки). У сковорідці розігріти олію, обсмажити одну цибулину, нарізану кубиками, і покласти печінку. Вогонь зробити сильним, печінку обсмажити з усіх боків, потім зменшити і тушкувати печінка на слабкому вогні до готовності. Остудити, перекласти в блендер разом з цибулею, пюрировать до однорідної маси. Другу цибулину натерти на тертці. Змішати з печінковим паштетом, додати рубані яйця, сіль і перець за смаком. Заправити гірчицею, злегка збити виделкою і поставити паштет в холодильник на півгодини. Можна подавати в салатнику або відразу намазати на скибочки хліба. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |