Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яєчно-печінковий паштет?
Дуже смачно зі свіжим хлібцем і маринованими або свіжими овочами. Можна подавати паштет як намазки на бутерброди або фарширувати яйця, свіжі овочі.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячої печінки
Вісім - десять яєць
Дві великі цибулини
Столова ложка не дуже гострої гірчиці
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Яйця відварити круто і дрібно порубати (як для салату або начинки в пиріжки). У сковорідці розігріти олію, обсмажити одну цибулину, нарізану кубиками, і покласти печінку. Вогонь зробити сильним, печінку обсмажити з усіх боків, потім зменшити і тушкувати печінка на слабкому вогні до готовності. Остудити, перекласти в блендер разом з цибулею, пюрировать до однорідної маси.
Другу цибулину натерти на тертці. Змішати з печінковим паштетом, додати рубані яйця, сіль і перець за смаком. Заправити гірчицею, злегка збити виделкою і поставити паштет в холодильник на півгодини. Можна подавати в салатнику або відразу намазати на скибочки хліба. Приємного апетиту!
Просмотров: 621
Категория: Рецепти |
| Теги: паштет, яйця

Рекомендовані рецепти:

Соус "Бер-блан"
Медовий пиріг на швидку руку
Закуска з печериць по-іспанськи
Курчата, приготовані у виноградному соку
Канадський медовий торт
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: