Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати італійський салат з баклажанами?
Салатик особливо сподобається любителям баклажанів і жульєнів. Подавати його можна теплим, як повноцінне друге блюдо, або остившім - як салат.
Що знадобиться для приготування

Два невеликих баклажана
Дві - три помідори
100 грам твердого сиру
Свіжі печериці
Часточка часнику
Рослинна олія
Майонез

Приготування

Починаємо готувати з баклажанів. Їх потрібно нарізати невеликими шматочками (шкірку не зрізати), покласти в мисочку з солоною водою. Води повинно бути стільки, щоб вона повністю покрила баклажани. Якщо баклажани не вимочити, вони можуть гірчити.
Часник дрібно ріжемо. Печериці моєму під проточною водою і дуже добре чистимо - вони будуть додаватися в салат сирими. Помідори ріжемо невеликими шматочками, сир натираємо на дрібній тертці.
З баклажан зливаємо воду. Викладаємо їх в розігріте рослинне масло і на кілька хвилин накриваємо кришкою. Як тільки масло перестане розбризкуватися, знімаємо кришку, баклажани солимо, додаємо половину часнику і обсмажуємо на невеликому вогні хвилин десять.
Змішуємо баклажани з помідорами, грибами і часником. Приправляємо будь-якими травами і заправляємо невеликою кількістю майонезу. Зверху посипаємо тертим сиром і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Гречана каша з тофу
Горіхово-яблучний кекс
Тортик "На графських руїнах"
Мафіни з мигдалем і цукатами
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: