Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати італійський салат з баклажанами?
Салатик особливо сподобається любителям баклажанів і жульєнів. Подавати його можна теплим, як повноцінне друге блюдо, або остившім - як салат. Що знадобиться для приготування Два невеликих баклажана Дві - три помідори 100 грам твердого сиру Свіжі печериці Часточка часнику Рослинна олія Майонез Приготування Починаємо готувати з баклажанів. Їх потрібно нарізати невеликими шматочками (шкірку не зрізати), покласти в мисочку з солоною водою. Води повинно бути стільки, щоб вона повністю покрила баклажани. Якщо баклажани не вимочити, вони можуть гірчити. Часник дрібно ріжемо. Печериці моєму під проточною водою і дуже добре чистимо - вони будуть додаватися в салат сирими. Помідори ріжемо невеликими шматочками, сир натираємо на дрібній тертці. З баклажан зливаємо воду. Викладаємо їх в розігріте рослинне масло і на кілька хвилин накриваємо кришкою. Як тільки масло перестане розбризкуватися, знімаємо кришку, баклажани солимо, додаємо половину часнику і обсмажуємо на невеликому вогні хвилин десять. Змішуємо баклажани з помідорами, грибами і часником. Приправляємо будь-якими травами і заправляємо невеликою кількістю майонезу. Зверху посипаємо тертим сиром і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 623 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |