Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати іспанську фритатту?
Дуже смачне і швидке блюдо, ідеально підійде для ситного сніданку. По суті, це той же наш омлет, але з додаванням овочів і все, що знайшлося в холодильнику. Що знадобиться для приготування Чотири яйця Три білка Одна - дві варені картоплини Один солодкий болгарський перець Одна цибулина Сіль і мелений перець, будь-які приправи за смаком Зелень петрушки Рослинна олія Приготування Нарізаємо перець півкільцями, цибулю - тоненькими пір'ям (або як кому подобається), картоплю ріжемо кружечками. Розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому спочатку цибулю до прозорості, потім додаємо перець і обсмажуємо ще пару хвилин. До обсмаженою овочам відправляємо кружечки картоплі, обсмажуємо помішуючи ще кілька хвилин (картопля повинна злегка підрум'янитися). Поки готуються овочі, збиваємо яйця з яєчними білками, підсолюємо і перчимо, заправляємо спеціями. Заливаємо овочі яєчною сумішшю, за бажанням можна зверху посипати спеціями або тертим сиром і зеленню. Якщо фритатту не турбувати, то вона вийде як пиріжок, а якщо її перевернути, то буде розсипчаста. Готувати її потрібно на середньому вогні під кришкою. | |
Просмотров: 580 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |