Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати іспанську фритатту?
Дуже смачне і швидке блюдо, ідеально підійде для ситного сніданку. По суті, це той же наш омлет, але з додаванням овочів і все, що знайшлося в холодильнику.
Що знадобиться для приготування

Чотири яйця
Три білка
Одна - дві варені картоплини
Один солодкий болгарський перець
Одна цибулина
Сіль і мелений перець, будь-які приправи за смаком
Зелень петрушки
Рослинна олія

Приготування

Нарізаємо перець півкільцями, цибулю - тоненькими пір'ям (або як кому подобається), картоплю ріжемо кружечками.
Розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому спочатку цибулю до прозорості, потім додаємо перець і обсмажуємо ще пару хвилин. До обсмаженою овочам відправляємо кружечки картоплі, обсмажуємо помішуючи ще кілька хвилин (картопля повинна злегка підрум'янитися).
Поки готуються овочі, збиваємо яйця з яєчними білками, підсолюємо і перчимо, заправляємо спеціями. Заливаємо овочі яєчною сумішшю, за бажанням можна зверху посипати спеціями або тертим сиром і зеленню.
Якщо фритатту не турбувати, то вона вийде як пиріжок, а якщо її перевернути, то буде розсипчаста. Готувати її потрібно на середньому вогні під кришкою.
Просмотров: 580
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, перець

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Яблучна коврижка
Торт з мигдальною начинкою
Ватрушка "Ласун"
Суп з ковбасками та овочами
Картопля з овочами, запечений у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: