Страва індійської національної кухні. Дуже смачне і при цьому легке. Для приготування індички з фруктами по індійському рецептом нам будуть потрібні наступні продукти: шістсот грамів біфштексів з індички, сто грамів консервованих качанів кукурудзи, двісті грамів рису басматі; три ст. ложки топленого масла; один шматочок сиру, два яйця, каррі, перець, сіль, сто грамів соєвих паростків, ківі, груша, абрикос, ананас (1 скибочка), п'ятдесят грамів кокосової стружки.
Варимо до готовності рис басматі. Змішуємо його з кокосовою стружкою, тертим сиром і яйцами.На сковороді на топленому маслі смажимо з суміші невеликі рисові коржі. Готові коржі зберігаємо в теплому місці. Фрукти режим шматочками і нанизуємо на невеликі дерев'яні шампурчики.На маслі смажимо біфштекси з індички. Посипаємо їх перцем, карі і сіллю. Додаємо фрукти на шампурах і трохи тушкуємо. Додаємо кукурудзу і паростки сої. Коли останні подогреются, вимикаємо вогонь. На тарілки розкладаємо біфштекси, фрукти на шампурах і рисові коржі.