Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ікру з баклажанів і грибів?
Для такої ікри ідеально підходять білі баклажани. На відміну від традиційних фіолетових плодів, вони зовсім не гірчать, і за смаком дуже нагадують гриби. Так що для такої закуски підходить просто ідеально. Що знадобиться для приготування 700 грам баклажанів 200 грам свіжих печериць Головка цибулі По пучку петрушки і кропу Часник, сіль і чорний мелений перець - все за смаком Рослинна олія Приготування Баклажани миємо, даємо стекти воді або обтираем рушником, ріжемо невеликими брусочками. Якщо баклажани білі, то можна відразу ж обсмажувати їх в олії 10-15 хвилин, не забуваючи час від часу перемішувати. Якщо готуєте ікру з звичайних фіолетових баклажан, то їх потрібно посипати крупною сіллю, залишити на 15 хвилин, потім промити і злегка віджати. Далі - за рецептом. Гриби ріжемо пластинками, цибулю - тонкими півкільцями, дрібно рубаємо зелень. Коли баклажани підсмажаться, додаємо цибулю, через кілька хвилин додаємо гриби і в самому кінці зелень. Перед тим, як зняти сковорідку з вогню, додаємо подрібнений часник, сіль і перець. Ікру можна їсти і в холодному, і в гарячому вигляді. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |