Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ікру з баклажанів і грибів?
Для такої ікри ідеально підходять білі баклажани. На відміну від традиційних фіолетових плодів, вони зовсім не гірчать, і за смаком дуже нагадують гриби. Так що для такої закуски підходить просто ідеально.
Що знадобиться для приготування

700 грам баклажанів
200 грам свіжих печериць
Головка цибулі
По пучку петрушки і кропу
Часник, сіль і чорний мелений перець - все за смаком
Рослинна олія

Приготування

Баклажани миємо, даємо стекти воді або обтираем рушником, ріжемо невеликими брусочками. Якщо баклажани білі, то можна відразу ж обсмажувати їх в олії 10-15 хвилин, не забуваючи час від часу перемішувати. Якщо готуєте ікру з звичайних фіолетових баклажан, то їх потрібно посипати крупною сіллю, залишити на 15 хвилин, потім промити і злегка віджати. Далі - за рецептом.
Гриби ріжемо пластинками, цибулю - тонкими півкільцями, дрібно рубаємо зелень. Коли баклажани підсмажаться, додаємо цибулю, через кілька хвилин додаємо гриби і в самому кінці зелень. Перед тим, як зняти сковорідку з вогню, додаємо подрібнений часник, сіль і перець.
Ікру можна їсти і в холодному, і в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, гриби

Рекомендовані рецепти:

Вишневий пиріг з листкового тіста
Кекс столичний
Курчата з грибами
Булочки "Варенки"
Листкові трубочки
Рецепт паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: