Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грушеву шарлотку?
За складом тіста це майже класичний рецепт шарлотки. Але начинка не з яблук, а груш, які можна вмішати в тісто або викласти рівним шаром і зробити прошарок.
Що знадобиться для приготування
Три яйця
150 грам цукру
200 грам борошна
200 грам нежирної сметани
Пакетик ванільного цукру
Півтори чайних ложки розпушувача
Дві - три великих груші

Приготування

Збити яйця зі сметаною і цукром. Додати просіяне борошно, розпушувач, вимісити тісто по консистенції як густа сметана.
Форму змастити олією, вилити половину тіста. Груші очистити від шкірки, вирізати серединку з насінням і нарізати скибочками. Викласти на тісто. Залити зверху другою половиною тіста, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно півгодини при температурі 180 градусів. перевірити готовність зубочисткою - вона повинна з тіста виходити сухою.
Ще один варіант - грушу нарізати кубиками і вмішати в тісто. Вилити все тісто у форму, розрівняти верх і випікати до готовності. готову шарлотку відразу не діставати з форми, дати трохи охолонути, потім дістати і остудити на решітці. Посипати цукровою пудрою, нарізати на шматочки.
Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, тіста

Рекомендовані рецепти:

Грінки з беконом та помідорами
Булочки "Кишеньки"
"Сніжне" печиво
Сирні оладки з зеленню
Шоколадні пряники з начинкою
Тарталетки з куркою і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: