Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грушеву шарлотку?
За складом тіста це майже класичний рецепт шарлотки. Але начинка не з яблук, а груш, які можна вмішати в тісто або викласти рівним шаром і зробити прошарок. Що знадобиться для приготування Три яйця 150 грам цукру 200 грам борошна 200 грам нежирної сметани Пакетик ванільного цукру Півтори чайних ложки розпушувача Дві - три великих груші Приготування Збити яйця зі сметаною і цукром. Додати просіяне борошно, розпушувач, вимісити тісто по консистенції як густа сметана. Форму змастити олією, вилити половину тіста. Груші очистити від шкірки, вирізати серединку з насінням і нарізати скибочками. Викласти на тісто. Залити зверху другою половиною тіста, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно півгодини при температурі 180 градусів. перевірити готовність зубочисткою - вона повинна з тіста виходити сухою. Ще один варіант - грушу нарізати кубиками і вмішати в тісто. Вилити все тісто у форму, розрівняти верх і випікати до готовності. готову шарлотку відразу не діставати з форми, дати трохи охолонути, потім дістати і остудити на решітці. Посипати цукровою пудрою, нарізати на шматочки. | |
Просмотров: 578 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |