Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грінки з яйцем і сиром?
Грінки - універсальна страва! Підійде і для святкового столу, і на сніданок, і на вечерю, і головне - не потрібно багато часу на приготування. Рецептів стільки, що грінки навряд чи можуть набриднути, кожен раз можна придумувати нове поєднання продуктів. У цьому рецепті грінки робляться з яйцем, сиром, часником і майонезом.
Що знадобиться для приготування
Один довгий багет
200 грам твердого сиру з гострим або солоним смаком
П'ять зубчиків часнику
П'ять яєць
Одна пачка майонезу
Рослинна олія
Свіжа зелень кропу

Приготування

Особливо вдалими грінки виходять з подсохшего хліба, тому не прагніть купувати для них свіжий багет. Цілком підійде вчорашній хліб.
Ріжемо багет скибочками однакової товщини, приблизно по сантиметру. Можна обсмажити хліб в рослинній олії, а можна викласти на деко і підрум'янити з двох сторін в духовці. Духовку потрібно попередньо розігріти до 200 градусів, смажити хліб до золотистого кольору (за часом хвилин п'ять - сім).
Підсмажений хліб натерти з усіх боків часничком. Сир натерти на тертці, яйця відварити і теж натерти на тертці. Часник пропустити через прес, зелень дрібно посікти. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом і викласти зверху на грінки. За бажанням прикрасити зеленню або кружечками свіжих овочів.
Просмотров: 780
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: хліб, грінки

Рекомендовані рецепти:

Геркулесові смужки з сухофруктами
Пиріг-галета з журавлиною
Торт пісочно-чорносливове
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Курячі зрази з грибами і рисом
Часникові рулетики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: