Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грінки з яйцем і сиром?
Грінки - універсальна страва! Підійде і для святкового столу, і на сніданок, і на вечерю, і головне - не потрібно багато часу на приготування. Рецептів стільки, що грінки навряд чи можуть набриднути, кожен раз можна придумувати нове поєднання продуктів. У цьому рецепті грінки робляться з яйцем, сиром, часником і майонезом. Що знадобиться для приготування Один довгий багет 200 грам твердого сиру з гострим або солоним смаком П'ять зубчиків часнику П'ять яєць Одна пачка майонезу Рослинна олія Свіжа зелень кропу Приготування Особливо вдалими грінки виходять з подсохшего хліба, тому не прагніть купувати для них свіжий багет. Цілком підійде вчорашній хліб. Ріжемо багет скибочками однакової товщини, приблизно по сантиметру. Можна обсмажити хліб в рослинній олії, а можна викласти на деко і підрум'янити з двох сторін в духовці. Духовку потрібно попередньо розігріти до 200 градусів, смажити хліб до золотистого кольору (за часом хвилин п'ять - сім). Підсмажений хліб натерти з усіх боків часничком. Сир натерти на тертці, яйця відварити і теж натерти на тертці. Часник пропустити через прес, зелень дрібно посікти. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом і викласти зверху на грінки. За бажанням прикрасити зеленню або кружечками свіжих овочів. | |
Просмотров: 1185 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |