Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грінки з часником і цибулею?
Коли залишається черствий хліб, можна зробити ось такі ароматні грінки з гострим смаком. Замість томатного соусу підійде будь кетчуп або домашня аджика.
Що знадобиться для приготування (на чотири порції)
Скибочки черствого батона або білого (чорного) хліба
Одна велика цибулина
Дві часточки часнику
Столова ложка томатного соусу
Чайна ложка борошна
50 мл рослинного масла
Одне яйце
Свіжа зелень
Сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком

Приготування

Скибочки хліба обсмажити з двох сторін на добре розігрітій сковорідці з олією.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до рум'яного кольору. Коли цибуля підрум'яниться, додати томатний соус або аджику, кетчуп і теж злегка обсмажити.
Яйце збити. У борошно влити трохи води і розвести її так, щоб вийшла густа кашка без грудочок. Вилити цю кашку в яйце, додати дрібно нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль і перець за смаком. Перемішати яєчну масу з цибулею і томатом.
Кожен скибочку хліба намазати цією сумішшю, посипати дрібно нарізаною зеленню або зеленою цибулею і поставити грінки в розігріту духовку. Запікати 5-10 хвилин на середньому вогні.
Можна зробити грінки на сковорідці під кришкою.
Просмотров: 662
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: грінки, цибулею

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Кекс з курагою
Булочки "Варенки"
Соус "Бер-блан"
Три рецепти хачапурі
Молоді кабачки в горіховому соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: