Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грибну ікру з овочами?
Грибна ікра смачна і тільки з грибів. Але якщо є овочі, то чому б їх не додати - у звичного страви з'явиться абсолютно новий смак. Що знадобиться для приготування 300 грам шампіньйонів 200 грам ріпчастої цибулі 400 грам моркви Один невеликий солоний огірочок Три часточки часнику Чорний і червоний мелений перець за смаком Третину склянки рослинного масла Сіль за смаком Приготування Моркву нарізати кружечками, цибулю - дрібними кубиками. Гриби нарізайте довільно - скибочками, пластинами, кубиками. Дрібно порубати часник. В невеликій кількості води моркву відварити до напівготовності. Вона повинна стати м'якою, але не розвалюватися і не втрачати форму. Щоб вона не стала дуже м'якою, після того, як дістанете її з окропу, охолодіть під струменем холодної води. В половині кількості олії обсмажте до рум'яного кольору цибулю і часник. Влийте решту олії, додайте гриби і обсмажуйте до випаровування рідини. Покладіть моркву, дрібно нарізаний солоний огірочок, поперчіть і посоліть за смаком. Готуйте ще одну - дві хвилини. Дайте суміші трохи охолонути, перекладіть в блендер і подрібніть. Можна подавати як теплою, так і холодною. | |
Просмотров: 572 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |