Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грибну ікру з овочами?
Грибна ікра смачна і тільки з грибів. Але якщо є овочі, то чому б їх не додати - у звичного страви з'явиться абсолютно новий смак.
Що знадобиться для приготування

300 грам шампіньйонів
200 грам ріпчастої цибулі
400 грам моркви
Один невеликий солоний огірочок
Три часточки часнику
Чорний і червоний мелений перець за смаком
Третину склянки рослинного масла
Сіль за смаком

Приготування

Моркву нарізати кружечками, цибулю - дрібними кубиками. Гриби нарізайте довільно - скибочками, пластинами, кубиками. Дрібно порубати часник.
В невеликій кількості води моркву відварити до напівготовності. Вона повинна стати м'якою, але не розвалюватися і не втрачати форму. Щоб вона не стала дуже м'якою, після того, як дістанете її з окропу, охолодіть під струменем холодної води.
В половині кількості олії обсмажте до рум'яного кольору цибулю і часник. Влийте решту олії, додайте гриби і обсмажуйте до випаровування рідини. Покладіть моркву, дрібно нарізаний солоний огірочок, поперчіть і посоліть за смаком. Готуйте ще одну - дві хвилини. Дайте суміші трохи охолонути, перекладіть в блендер і подрібніть. Можна подавати як теплою, так і холодною.
Просмотров: 384
Категория: Рецепти |
| Теги: кубиками, гриби

Рекомендовані рецепти:

Рулет з меренги
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Фруктові цукерки
Домашня сметана
Пате з індички з черносмородиновим желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: